• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ARIA /arija/

Witam. Juz ktos kiedys wspomnial o Arii Big Grin To chyba pierwszy topic na temat tego zespolu... Kto lubi Arię? Big Grin
Odpowiedz

NOSZ KURWA JEGO MAC
Jak zakladasz topic na temat danego zespolu, to napisalbys o nim przynajmniej kilka slow, podal link do myspace albo purevolume, ogolnie sie troche wysilil
Nie wiem czego oczekujesz zadajac takie pytanie:

Cytat:Kto lubi Arię?

Odpowiadam: nie znam
Odpowiedz

za samą nazwę oczywiście 88/10, nie inaczej!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):za samą nazwę oczywiście 88/10, nie inaczej!
no to bedziesz sklonny dac wiecej - nie napisales czy kojarzysz cos wiecej, ale na podstawie mojej (niestety skromnej) wiedzy na temat tego zespolu moge powiedziec ze wykurwiaja calkiem niezly Heavy i inspiruja sie Manowar'em
Odpowiedz

Rumian napisał(a):wykurwiaja calkiem niezly Heavy i inspiruja sie Manowar'em

W przypadku ich starszych plyt to wiecej niz 'calkiem niezly'. Zapusc 'Igra z ogniom' i poczuj roznice. A za nazwe 88/10.

Nie inaczej!
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Rumian napisał(a):wykurwiaja calkiem niezly Heavy i inspiruja sie Manowar'em

W przypadku ich starszych plyt to wiecej niz 'calkiem niezly'. Zapusc 'Igra z ogniom' i poczuj roznice. A za nazwe 88/10.

Nie inaczej!
jak mowilem moja wiedza na ich temat jest dosc skromna
wyglada na to ze dzisiejszy wieczor spedze na sluchaniu fragmentow ich utworow na ich oficjalnej www i myspace - cieszy mnie to, ze z tego co widze ich plytki sa raczej tanie na allegro wiec bardzo mozliwe ze sie w nie zaopatrze
Odpowiedz

Świetny klonik Iron Maiden Wink Porównując ostatnie płyty moim skromnym zdaniem to te Ariji(?) lepsze od pierwowzoru, którym się inspirują.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości