• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Anorexia Nervosa

Juri T.N.B.M napisał(a):Anorexia Nervosa jest naprawde zajebista boim zdaniem zastąpi luke po Emperor Polecam wszystkim rozumiejącym Black Metal 8)
...
[Obrazek: koziolek.jpg]
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

BTW: będą wystepować z Vaderem we wrześniu na trasie Blitzkrieg 3 Evil or Very Mad (wraz z Lost Soul i Rotting Christ)
"Does wisdom perhaps appear on the earth as a raven which is inspired by the smell of carrion?"

Friedrich Wilhelm Nietzche
Odpowiedz

no wlasnie a we wrocku ich nie bedzie Mad
Odpowiedz

Ale beda w Opolu wiec zajezdzaj Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Juri T.N.B.M napisał(a):Anorexia Nervosa jest naprawde zajebista boim zdaniem zastąpi luke po Emperor Polecam wszystkim rozumiejącym Black Metal 8)
pierdolnąłeś jak łysy żyd grzywką o napletek, jaką kurwa jebaną lukę? Podziel się z nami wiedzą mentorze abyśmy zrozumieli Black Metal. I wypierdalaj z Frostem z avatara bo jesteś na niego za głupi, pierdolnij sobie lepiej McDimmu Burgera w sam raz coś dla ciebie, zapewne twoja ulubiona kapela z zajebistymi riffami, przepierdolonym vokalem i zajebiści kurwa szybkimi blastami, pedalskimi melanholijnymi klawiszami i hujowym image`em. krzyż ci w dupe co byś piszczał "Fuck Me Jesus". A kurwa men.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

ja tylko dla nich jade na blitzkrieg ; P
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
pierdolnąłeś jak łysy żyd grzywką o napletek, jaką czosnek jebaną lukę? Podziel się z nami wiedzą mentorze abyśmy zrozumieli Black Metal. I wypierdalaj z Frostem z avatara bo jesteś na niego za głupi, pierdolnij sobie lepiej McDimmu Burgera w sam raz coś dla ciebie, zapewne twoja ulubiona kapela z zajebistymi riffami, przepierdolonym vokalem i zajebiści czosnek szybkimi blastami, pedalskimi melanholijnymi klawiszami i hujowym image`em. krzyż ci w dupe co byś piszczał "Fuck Me Jesus". A czosnek men.

A ten jaki zawodnik!
Odpowiedz

MArio, ty z tym 1349 wypierdalaj, a na family frosta to jesteś zbyt mądry...
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

Cytat:Dwie 14-letnie fanki black metalu popełniły samobójstwo we Francji.

Marion i Virginie związały razem swoje ręce i wyskoczyły z okna na 17 piętrze. Obie obsesyjnie mówiły o śmierci, a blog jednej z nich zawierał sporo cytatów z tekstów blackmetalowej grupy Anorexia Nervosa. Istniejący od 1995 zespół pochodzi z francuskiego miasta Limoges. Ma na swoim koncie kilka albumów, a jeden z jej utworów zatytułowany jest "Suicide Is Sexy" (ang. samobójstwo jest seksowne).

Zesz, a ja myslalem ze u nas jest dziwnie, ale najwidoczniej sie myle. Powinni zabronic sprzedazy plyt dzieciom ;P Niech sobie pana jape kupia, czy smerfne hity, geez.
Odpowiedz

może psychicznie nie wytrzymały ich muzyki 8)
Odpowiedz

o lol... skąd to?
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Jeus Maria! Ja byłem na ich koncercie!!! Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

na jednym z warszawskich koncertów ludzie tneli sie żyletkami. RAZOR KULT ! i jakoś o tym nikt nie wspominał.
Odpowiedz

Grają całkiem fajnie, kumpel polecił jakiś czas temu i wsumie się spodobało. Chciałam jechać na w/w koncert, ale nie wyszło.

14-letnie fanki popełniły samobójstwo?... eh na mnie takie informacje nie robią kompletnie wrażenia. Cyrk na kółkach... Mało to się ludzia zabija z innych powodów?
"- OH MY GOD!
- Okay, so I panicked a little. I can fix this, don’t worry.
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
Odpowiedz

nie widze wiekszej różnicy miedzy samobojstwem a smiercia od kul na modę afirmujących "luzacki" styl zycia czarnych raperów- tu i tu jest taki sam finał ale nie, przeciez metal to szatan
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości