• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Animowany teledysk, pomocy! :(

Przeszukałem już chyba całe YourTube ale nadal nie mogę go znaleźć... Teledysk jest podobny do Do The Evolution Pearl Jem, jesli ktoś by kojażył taki to podajcie prosze nazwę kapeli albo numeru.
Jedyny motyw jaki pamiętam to ujęcie jak jakiś zielony koleś zostaje rozcięty mieczem na dwie części. Widziałem to ostatni raz chyba 5 lat temu w TV.
Będe wdzięczny za jakies namiary Big Grin
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

hmm... nie chodzi Ci chyba o starą piosnkę ironów "hallowed be the name", przekowerowaną przez kredki... w anime do tej cudnej piosnki są zdaje się jakieś sceny rozcinania mieczami na połowę.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZB1dZxq0S3s[/youtube]
!sayonara!
N.
Odpowiedz

Linkin Park - Breakin The Habit byl animowany Idea
Odpowiedz

Cytat:hmm... nie chodzi Ci chyba o starą piosnkę ironów "hallowed be the name", przekowerowaną przez kredki... w anime do tej cudnej piosnki są zdaje się jakieś sceny rozcinania mieczami na połowę.
ale to mial byc zdaje sie teledysk z TV a nie zrobiony przez kogos z kawalkow Ninja Scroll i podstawionego utworu Wink
Odpowiedz

z tego co wiem, to byl oficjalny teledysk (jesli tak go mozna nazwac) do tego utowru i widzialem to chyb akiedys w tv. zreszta nie wiem, moge sie mylic.
Odpowiedz

To był normalny teledysk w TV i był naprawde bardzo podobny do Do The Evolution, zbliżony styl kreski, taki komixowy, napewno nie mangowy. Też było tam troche kosmosu i takich tam sci-fi odpałów ale to było utrzymane raczej w tematyce średniowiecznego sci-fi (nie wiem jak to nazwać XP )
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości