• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Anime

Co sadzicie o anime???? Laughing Mi osobiscie ten gatunek sie podoba . Jesyem jego fanem ( Neon Genesis Evangelion poprostu dla mnie cudo ) Embarrassed Tongue Big Grin . A wy jakie anime lubicie Question Question
Niech MOC będzie z tobą
[Obrazek: fanta1ou.gif]
[Obrazek: 145ez1.jpg]
Odpowiedz

różne, różniaste :

1.Naruto
2.Hellsing
3.WHR
4.Wolf's Rain
5. DNAngel
6. Furuba
7. Yami no Matsuei
8. Ruoni Kenshin [loff Big Grin]

hmmm to jest z tych ulubionych Big Grin
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Mam za soba obejrzenie 45 anime, z czego 394 ep'ków Wink
Jakie lubie? Trudno powiedziec, ostatnio coraz czesciej z rodzaju Drama, Romance, School,..

Dla poczatkujacego polecam:
- Cowboy Bebop, Trigun, Green Green, Onegai Teacher,..

Duzo ludzi uwaza ze to zwykle *bajki*, ale niektore anime potrafia tak wciagnac, maja tak fajna fabule, ze szok Wink

Edit: Liste tego co mam mozna zobaczyc tutaj:
http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?...&uid=16099
Strona bodajze nie dziala pod IE,.. nie wiem, korzystam z Opery Wink
Odpowiedz

Masz racje Acrid . Anime to nietylko bajeczki , niektóre to powazne filmy niekiedy tylko dla dorosłych Tongue Wink . A tobie Prisca polecam muzyke z Hellsinga , ma fajny nastrój . Big Grin
Niech MOC będzie z tobą
Odpowiedz

A ja wam polecam anime i mane Naruto. To jest świetne, DB bije na głowe Wink Nie ma to jak ninja :>
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

moje ulubione animce:
NGE, Hellsing, .hack//SIGN, Trigun, Cowboy Bebop
z mang to Eden, Exaxxion, również Hellsing i Battle Angel Alita
Bóg, którego bronisz, może być Tobą samym...
Odpowiedz

Prisca napisał(a):A ja wam polecam anime i mane Naruto. To jest świetne, DB bije na głowe Wink

Na glowe DB bije prawie wszystko Wink

Co do Naruto, zrezygnowalem po okolo 40 epk'u, nudza mnie tasmowce,.. Dziwne ze reszta anime potrafi miec 26 odcinkow, czasem I seria 13odcinkowa,.. a tutaj juz 90 wyemitowanych :/

Wole bardziej wartosciowsze anime Wink
Odpowiedz

Ja osobiście wolę mangę Naruto, i muszę przyznać się że po prostu to lubię - hmm a niby nie przepadam za tasiemcami ;P
Dla mnie Naruto jest jak najbardziej wartościowe, ale cóż kwestia gustu Wink, gdyby większość ludzi miała podobne zdanie to byłoby nudno Tongue
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca a gdzie Naruto do tasiemnca Tongue To jest super!!! Smile Ja lubie dość wiele seri ale głównie X, NGE, Vision of Escaflowne, Onegai Teacher i Twins, GTO, Naruto, Vampire Hunter D, Ai no Kusabi, Fake, Gravitation (tego nie może zabraknąć SHINING COLLECTION!!!Smile ), Trigun, Yami no Matsuei, Ruroni Kenshin, Fushigi Yuugi, Mars, Brzoskwinia. Z gatunków anime to najbardziej lubie chyba Shojo. Prisca a z Naruto na głowe to bije chociażby animacja walki Gaary i Lee Big Grin Aaaaa właśnie jak ktoś jest z Wawki to niech sie szykuje na konwent 2 dniowy zaraz po konwencie Yaoi Smile Tak pisze dla zainteresowanych. Jestem organizatorem to musze zareklamować Angry
Deep in the black eyes a smile filled with mystery comes across your face
gaze upon the cries flowing with the pain...
Odpowiedz

Ja niestety nie mialem okazji byc na zadnym konwencie, powod? Mieszkam w takiej miejscowosci, ze raczej zaden sie tu nieodbedzie. A do Warszawy, ot tak na 2 dni nie pojade,.. nie ta kasa, z poludniowej polski to kicha i tyle Smile

Wracajac do anime, wiadomo ze kazdy gustuje w czyms innym, znam ludzi co ogladaja tylko mroczne i psychiczne, a inni, wola ecchi ^^ Czy tez Hentai Wink W anime, jest tak jak wszedzie, sa tez komercyjne, i moim zdaniem Naruto do takich nalezy Wink Pomyslcie, czy nie mogli tego zmeiscic w 2, 3 seriach? tylko wola 100 odcinkow *krecic*? Lekkie przegecie Wink
Odpowiedz

A ja właśnie jestem w trakcie ściągania Vampire princess Miyu Wink (czemu ten eMule tak powoli działa? Evil or Very Mad )
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

Może i Naruto jest komercyjne, ale kurde uwielbiam to anime, i niech się nie kończy bo się zaczynam uzależniać, a z nałogami to trudno zerwać Big Grin

Co do VPM, manga mi się nie podoba - nie wiem jak anime... Big Grin
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Moocker a nie lepiej sie przejść na mangowe spotkanie i pożyczyć od kogoś? To chyba lepsza opcja nie Wink VPM TV tio mam wreszcie w dobrej jakości. Całkiem niedawno dostałem, ale jeszcze nie oglądnięte. A Ty jaką wersję ściągasz? Moim zdaniem Naruto to do komercyjnych należy ale im więcej odcinków tym lepiej!!! Narazie obejrzałem 76 odcinków i jeszcze nie powtórzył sie dwa razy podobny schemat walki a im dalej tym robi sie lepsze tak więc ja jestem za tym , żeby seria miała jak najwiecej odcinków. Jedyna rzecz jaka mnie do tego zniechęciła to tytuł ,,następcy DB'' a ja DB lubie i nie chcialem żeby coś porównywano ^^
Deep in the black eyes a smile filled with mystery comes across your face
gaze upon the cries flowing with the pain...
Odpowiedz

Marcin ( moocker Wink ) cierpliwośc jest cnotą Tongue :!: :!:
Niech MOC będzie z tobą
Odpowiedz

7th seeker napisał(a):Marcin ( moocker Wink ) cierpliwośc jest cnotą Tongue :!: :!:

Taaa dopóki człowieka szlag nie trafi ;]

haha a właśnie zapomniałam o Gravitation - też fajne, ale raczej nie dla chłopaków Big Grin
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości