• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Andrew Gonzalez

Na sztuce moze nie znam sie za dobrze. Cenię jednak artystów "detalistów", którzy w sztukę wkładają, wkladali duuuużo wysiłku; np. Beksiński (Beksiński to jeden z moich ulubionych artystów, ceniłem go za outsiderowy styl zycia, za brak lizusowstwa, charytatywnosc, no i przede wszystkim za sztukę - nie komputerową). Od kilku lat pozostaję także pod wrażeniem, grafika, malarza Gonzaleza i jego kilku zaledwie prac. Myślę, że prace artysty są godne uwagi, chociaż znajdują się na innym biegunie niż Zdzisława. http://en.wikipedia.org/wiki/A._Andrew_Gonzalez
http://www.sublimatrix.com/
...Tak to już jest, ze "skrajnosci anielsko-diaboliczne" jakoś charakteryzują chyba moją osobę. Zapraszam do pisania komentarzy.
ميتال
Odpowiedz

Potomstwo Apokalipsy napisał(a):Beksiński to jeden z moich ulubionych artystów, ceniłem go za outsiderowy styl zycia, za brak lizusowstwa, charytatywnosc, no i przede wszystkim za sztukę - nie komputerową
Beksiński robił też grafiki komputerowe, jako 70-letni dziadek "zapoznał się" z komputerem i był nim nieco zafascynowany. Miał w domu PC-ta (do maili) i Maca (do pracy). Radze lepiej zapoznać się z całym spektrum jego twórczości.
Odpowiedz

tak szczerze to te jego prace sa dosc nudne. Fajnie obejrzec jedna czy dwa ale widac u niego brak pomyslow. Rozumiem ze moga go krecic nagie babki ale ustawiczne ich rysowanie w secesyjnej linii oraz mocno rozbielonej palecie pastelowych barw to juz walenie na ilosc ''obrazkow'' .No i te inspiracje widzane na pierwszy rzut oka. Nowe prace- jak juz napisalam secesja , troche W.Blake`a oraz prerafealitow. No i to jeszcze szumne nazwanie ''sztuka ezoteryczna'' Big Grin
Jedyne co mi sie u niego podoba to warsztat i calkiem ciekawa technika -akryle na gipsowej plycie.
Podsumowujac- mocno przecietnie
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości