Ankieta: Popieracie nasz kandydature ?? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
51.72%
30
51.72%
Nie
48.28%
28
48.28%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AlucarD I Slayerd na moderatorow ??

To ja poprosze mistera :>
Jestem powstającym Piekłem, magicznym zaklęciem
Ból i przyjemność razem jako jedność

Polly napisał(a):OoOoOoOo DeMoN źle z Tobą skoro butelki już otworzyc nie możesz Big Grin
to tylko do dotrzymania mi towarzystwa bo Emna gdześ poszła, zapewne po kolejne flaszki Smile

Cieniasy!!! Ja po 5 Komandosach jeszcze do monopolla poleciałem po więcej!!! Mój team coś mi się zdaje prowadzi Angry
amatorzy
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]

My z Tuomassem już przeszliśmy na cięzszy materiał... Może sie nie zapijemy na smierć
Wink

a ja musiałem skoczyć do kumpla po zaopatrzenie, bo wszystkie 8 skrzynek wódki, które miałem, już dawno zeszło...

Niestety, 3/4 zaopatrzenia wychlaliśmy tam z kumplem...
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Ale masacra. Jak sie juz najebalem. Wiecie co ... komandos jek kochany - kocham go bardziej niz Acrida Laughing. Pandora ladnie my mocni jestesmy - jak na te kilkanascie skrzynke konmandosa zmoieszanego z wodka to trzymamy sie calkiem niezle [ tylko nie wiem czemu ten napoj swieci na zielono ?? ].

P.S - Nie zaczynajcie z Pandora - ona to pila z wanny [ nie mielismy miejsca na butelki w naszym pokoju ] Laughing
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you

\\\ AlucarD /// napisał(a):tylko nie wiem czemu ten napoj swieci na zielono ?? .

Nie żebym tam czegoś dolewała, skądże... Wink

\\\ AlucarD /// napisał(a):P.S - Nie zaczynajcie z Pandora - ona to pila z wanny [ nie mielismy miejsca na butelki w naszym pokoju ] Laughing

To chyba nie ma się co dziwić, ze tego nie pamiętam... Laughing
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

NO!!! Wreszcie obaliłem cały ten kontener, który miał objętość mojego pokoju. Niestety teraz ktoś musi pisać te słowa za mnie, bo ja widzę 30 klawiatur...
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Jak 30 to Ty i tak dobry jesteś 8)
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

No dobry jestes aXe - Bo ja i pandora juz wogole nie widzimy ... Laughing
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you

Muf sa ziepie...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

hahaha, a ja jeszcze pforstooo, umim chodzić... gott, straciłęm rachubę w tych flaszkach, Słoneczko, liczyłaś może ile tego było. Zgubiłem się po 48 komandosie i 94 półlitrówce. A po drodze jeszcze kilak transporterów browaru było... kurde, lać mi się zachciało... przperasza, ale czy za to są punkty karne???
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

Ojej ludzie ale z was cieniasy kontener to dla was duzo????????????????dlamnie to dopiero rozgrzewka!!!!!!Slayard no widze że mamy marna konkurencje Tongue

Nie widzicie Question To nieźle wam to pisanie idzie Big Grin
Jestem powstającym Piekłem, magicznym zaklęciem
Ból i przyjemność razem jako jedność

No ja znam klawiature na pamiec i moge nawet po pijaku pisac - lata praktyki Laughing. Chcialbym jeszcze powiedziec, ze zawo ... [prawie traci przytomnosc] ze wszyscy ida lab w leb ale tylko Tuomasss'owi zachcialo sie sikac Laughing
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości