Ankieta: Popieracie nasz kandydature ?? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
51.72%
30
51.72%
Nie
48.28%
28
48.28%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AlucarD I Slayerd na moderatorow ??

Tuomasss napisał(a):Zdjęcia? :? hier_kommt_die_sonne, co Ty kombinujesz? Najpierw mnie molestujesz (masz szczęście, że już pełnoletni jestem Tongue ), a teraz chcesz robić zdjęcia? O co tu chodzi?

Myslę, ze wszyscy forumowicze poprą ten pomysł ze zdjęciami "Tuomasss toplesss"
Wink

Hahaha... Ja sądzę, że to zdjęcia "hier_kommt_die_sonne topless" zrobiłby większą furorę.
Co o tym myślą uczestnicy wiecu?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

Ciho bądź, bo pokaże te 4 zdjęcia "Tuomasss majtlesss" co zrobiłam Surprised Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Angry
Wink

aXe Rose napisał(a):Złapałem dzisiaj jednego Żyda u nas w szkole Smile akurat był w trakcie crackowania forum i modyfikowania wyników ankiety na naszą niekorzyść. Niestety. nie dożył końca wklepywania kodu Tongue

aXe, no wiesz co?! Tak komuś robotę zabierać??? Mad Następnym razem przekaż ofiarę mi, urządzę pożądną, publiczną egzekucję, oczywiście z torturami Wink
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Gdy twój strumień się nie leje,
nutka żalu w moim głosie,
bo sens życia nagle blednie..o wspaniały KOMANDOSIE!
Lecz powstanie i przeżyje ten kto winko łyka,
na pociechę wypijemy MOCARNEGO BYKA!
Slayard i alukard lekko się już chwieją,
lecz pożądne z nich chłopaki..winko nam poleją.
A tych którzy nie wypija winka nie szanują,
nowi już modelatorzy banem poczestują.
Abstynenci prezentują horyzonty ciasne,
miejsca tutaj dla was nie ma chyba to jest jasne?
W życiu często dokonuję tak trudnych wyborów,
tutaj wybór bardzo prosty..
Alukard i Slayard na modelatorów!!!!! Laughing

Witam wszystkich i cieplutko pozdrowiam!!!!Z miłą chęcią zasmakuję winka w tak zakręconym towarzystwie. Laughing

Iwka ma cholera talent. Moze napisze cos o reszcie naszego pijackiego towarzystwa Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Slayerd - niedlugo bedziemy musieli sprowadzac alkohol zza granicy Sad

P.S - Demon, Hier_Kommt_Die_Sonne i Pandora maja talent tez. Kurwa jak mozna tyle wypic. Oni pija tyle ile waza chyba ( to przez nich zaczyna brakowac wodki i wina ) ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you

Alukard dzieki ale czy ja wiem czy to talent kto pije winko wie o co chodzi.Natchnienie przychodzi pod wpywem jego smaku.no baaa.Jezeli zaserwujesz komandoska kto woe może jeszcze coś napisze

\\\ AlucarD /// napisał(a):P.S - Demon, Hier_Kommt_Die_Sonne i Pandora maja talent tez. Kurwa jak mozna tyle wypic. Oni pija tyle ile waza chyba ( to przez nich zaczyna brakowac wodki i wina ) ...

I tak wszyscy dobrze pamiętają, ktoóstatnio wychlał najwięcej Wink Nie ma co się dziwić, że Ty nie pamiętasz...zresztą aXe i Tuomasss też nie byli gorsi...

P.S. Jako, że zgrzewki już nam nie wystarczają, na następne osiedzenie proponuję zamówić dowóz cysterną Idea
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

To moze zrobimy sobie taki cos ala stacja benzynowa. Bedziemy siebie tankowac winami albo woda. Ja mysle, ze rzad powinien cos takiego wprowadzic. Alu lub Slayerd na prezydenta ... A wtedy cala polska chleje. Obowiazkowe zajecia z chlania w szkolach i na przerwach przynajmniej dwa piwa. W sklepikach szkolnych dostepne rozmaite marki win, piw i wodki. Wszystko dla was moi kochani Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you

Cytat:Slayerd - niedlugo bedziemy musieli sprowadzac alkohol zza granicy
Tylko nie z rosji bo nam połowę wyborców wybije i się skończy dzień dziecka.

A co do ilości: już doworzą tirem na następny wiec wyborczy. Będzie "Absolwent", bo inne już wykupiłem z Alucard'em...
Dzięki nam przemysł monopolowy w tym kraju kwitnie Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]

I kto mi powie, że nie jesteśmy krajem pijaków ;p

Ciekawe, jak będzie [przebiegało nasze następne posiedzenie... Muszę wziąc aparat...
Wink

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ciekawe, jak będzie [przebiegało nasze następne posiedzenie... Muszę wziąc aparat...

Sasasasa, ja też biorę aparta. Teraz zobaczymy kto kogo będzie straszył kompromitującymi fotkami Laughing

A jeśli wolno zapytać: może odwalimy jakieś burżujstwo? Ja proponuję, Jasia Wędrowniczka, Jacka Dannielsa, albo Metaxe. Co pańswo myślą? Bo wódka, wódką, ale czasme jakaś odmiana jest potrzebna.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

Jestem za Metaxą Smile
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Tuomasss napisał(a):Sasasasa, ja też biorę aparta. Teraz zobaczymy kto kogo będzie straszył kompromitującymi fotkami Laughing

Zobaczymy, kto się szybciej upije Laughing

Co do burżujstwa [Smile], pomysł dobry, ale winka nie moze zabraknąc, takiego dobrego...
Wink
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości