• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Allegro

rozpierdalaja mnie ludzie sprzedający kultowe plyty, bootlegi czy CD'rki zgrywane z oryginalnej plyty. Są też kolesie z koszulkami którzy nawet nie wiedzą co na nich pisze i tak można poznać wiele nowych kapel, np. kultowa koszulka Denom...
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

Genocide napisał(a):rozpierdalaja mnie ludzie sprzedający kultowe plyty...

Hehe... mnie swojego czasu rozwalił tekst: "płyta ta jest orginalną kompilacją" (sic!) Laughing.

Allegro powinni zabronić, bo potem chodze bez kasy - ach te okazje Wink
Odpowiedz

http://allegro.pl/show_item.php?item=70302526
Teraz kazdy po przestudiowaniu takowej ksiazki moze byc prawdziwym metalowcem ,
nie inaczej !
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=70302526
Teraz kazdy po przestudiowaniu takowej ksiazki moze byc prawdziwym metalowcem ,
nie inaczej !
Nie inaczej!! Ciekawe co tam piszą o kwestii JP vs. IM Tongue
Odpowiedz

Ja tylko tak sie wetne, co myslicie o tych basówkach Sky Waya co na allegro sprzedaja bo ja niekonieczne opinie słyszałem?????????
Odpowiedz

Kazama napisał(a):Ja tylko tak sie wetne, co myslicie o tych basówkach Sky Waya co na allegro sprzedaja bo ja niekonieczne opinie słyszałem?????????

Radze omijac instrumenty z logiem Sky Way, to wystarczy za komentarz.Co do tematu, to z Allegro korzystam od 2002 roku, wchodze kilka razy dziennie, czesto przegladam dzial z muza i instrumentami muzycznymi.Jak na razie mam 40 pozytywow.Bardzo fajna sprawa, jedna z moich ulubionych stron w necie.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

a mozesz to uzasadnic
tyczy sie to wszystkiego w tej cenie czy tylko tej konkretnej marki?
Odpowiedz

Nie ma sensu kupowac instrumentow za 400-500zl, lepiej uzbierac te pare setek wiecej i kupic cos idealnego na poczatek.Pamietaj ze kupujac chlam placisz dwa razy.Po pewnym czasie sam bys doszedl do wniosku ze to co kupiles to gowno.
EDIT:
Najlepiej zreszta samemu wybrac sie do sklepu i ograc pare instrumentow, moze cos taniego w komisie w miare sensownego bys znalazl.Na allegro gitary ponizej 700zl to smiecie, ktore nie nadaja sie do grania metalu.
Dopiero te drozsze warto kupowac na aukcjach bo raczej ma sie pewnosc ze sa ograne i dobrze ustawione(przewaznieSmile).
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Genocide napisał(a):Są też kolesie z koszulkami którzy nawet nie wiedzą co na nich pisze i tak można poznać wiele nowych kapel, np. kultowa koszulka Denom...
albo Ked Earth...
Odpowiedz

allegro to mój prawie nałóg Big Grin mam sto punktów (pozytywów 120 czy coś Tongue)
można czasem znaleźć fajne rzeczy zupełnie przypadkiem. Nie przeczę, że ludzie sprzedają dużo chłamu. Ale inaczej by nie było zabawy, ne? :}
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz