04-05-2005, 02:47 PM
Co sądzicie o tej kapelce??
hegemon88 napisał(a):ALKATRAZ - zespół nu-metalowy (zob. NU-METAL), który charakteryzuje się tym, że, mimo, że jest z Polski, to nie nazywa się Kat (zob. ALKATRAZ), co zresztą jest uzasadnione, gdyż, gdyby nazywał się Kat (zob. ALKATRAZ), to Kat (zob. ALKATRAZ) nie mógł by się reaktywować (zob. PROCES KOMERCJALIZACJI), a to podważałoby niepodważalną regułę, mówiącą, iż każdy zespół z Polski jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), chyba, że jest to Kat (zob. ALKATRAZ), który to również jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), ale bynajmniej nie dlatego, że jest z Polski, gdyż jako jedyny zespół z Polski był on zespołem thrashowym (zob. THRASH METAL), do momentu, w którym niestety zespołem thrash metalowym (zob. THRASH METAL) być przestał i to wcale nie dlatego, że jest z Polski.O Kurwa.
--
Abadon napisał(a):Jeżeli według Ciebie Alkatraz to nu-metal to ja gram na akordeonie!!
Posłuchaj nu-metalu i pomyśl sobie czym się charakteryzuje!!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
hegemon88 napisał(a):ALKATRAZ - zespół nu-metalowy (zob. NU-METAL), który charakteryzuje się tym, że, mimo, że jest z Polski, to nie nazywa się Kat (zob. ALKATRAZ), co zresztą jest uzasadnione, gdyż, gdyby nazywał się Kat (zob. ALKATRAZ), to Kat (zob. ALKATRAZ) nie mógł by się reaktywować (zob. PROCES KOMERCJALIZACJI), a to podważałoby niepodważalną regułę, mówiącą, iż każdy zespół z Polski jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), chyba, że jest to Kat (zob. ALKATRAZ), który to również jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), ale bynajmniej nie dlatego, że jest z Polski, gdyż jako jedyny zespół z Polski był on zespołem thrashowym (zob. THRASH METAL), do momentu, w którym niestety zespołem thrash metalowym (zob. THRASH METAL) być przestał i to wcale nie dlatego, że jest z Polski.
--