- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
siedze przed kompem popijam winko i mysle mysle i jest! co sadzicie o fimie Obcy bylo ich 4 czesci nie wierze ze nie slyszeliscie o tym, jestem fanem wszytskich czterech czesci, ogladaliscie? rola Sigourney Weaver jest rewelacyjna odwalila kawal dobrej roboty

lubicie ten film?
Therion - Dark Eternity
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Nie ten dzial..
A co do tematu.. Nie lubicie.. Jakos nie docieraja do mnie tego typu filmy..
- Liczba postów:
- 37
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
dlugo nie moglem sie przekonac do tego filmu.jednak kiedys z nudow pozyczylem wlasnie od znajomego 4 czesci i zrobilem sobie nocke z alienem.i jedyne co mi przychodzi na mysl, to to ze ten film jest rewelacyjny i trzyma naprawde klimat...
bardziej przemawiaja do mnie 1,2,3 poniewaz 4 juz uwazam za przesadzona lekko.chociaz i tak sie milo oglada.najbardziej lubie 3, ta w ktorej nie ma zadnych broni w stylu laserow tylko reczna no i jeszcze krecil ja koles od "siedem".a jego filmy bardzo lubie.
a co do momentow ulubionych, to te pii pii na radarze w oczekiwaniu na hordy zblizajacych sie alienow ; )
- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
buehehhe ale jaja za duzo wczoraj wypilem

prosze Moderatora o przeniesienie mojego tematu do kategori FILM dziekuje
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 37
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
gra tez jest klimatyczna zwlaszcza druga czesc.jednak o wiele bardziej wolalem odgryzac lby alienem, czy odcianac predatorem : )
- Liczba postów:
- 317
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ja, podobnie jak Dżemik nie przepadam za Obcym
- Liczba postów:
- 69
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Zawsze lubiłem Aliena,głównie za klimat i czarny humor."Miłość od pierwszego wejżenia" na przykład

Natomiast gra-AVP II i marine to jest coś,kilka nocy zarwałem,zanim przeszedłem.A klimacik faktycznie dodatnio wpływa na poziom adrenaliny...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Oglądałam wszystkie części aliena i muszę to powiedzieć:to było zajebiste!Klimat tego filmu był na bardzo wysokim poziomie, a przecież jest to niezbyt już młoda produkcja, bo 1 jest z 1979 roku.
- Liczba postów:
- 32
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Wszystkie Alieny są genialne, chociaż każdy jest trochę inny od poprzedniego. Cz. 4 poszła typowo w akcję, kiedy cz.1 była bardziej thrillerowata. A co do gier, to grałam w AvP2 i muszę powiedzieć, że początek gry Marine kiedy nic się nie dzieje...był po prostu porażający

Genialny klimat i możliwość skradania się Alienem w ciemnościach to dobry powód na spędzenie tych "kilku" godzin przed kompem.
I may be ugly but I'm feelin' fine
(Infectious Grooves)
- Liczba postów:
- 564
- Liczba wątków:
- 38
- Reputacja:
-
0
Najbardziej aryjski jest alien 3, bo tam wszystcy sa ostrzyzeni niczym NS'i
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Moim zdaniem najlepsza byla dwojka i czworka

Jedynka troche przynudza a trojka totalnie zjebana:/
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !