- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Nie zauważyłem na tym forum tematu o AIC, co jest dziwne, bo zespół nie należy do najnowszych i zyskał już niezłą sławę. Co o nim sądzicie?
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Wstyd się przyznać, ale znam mało, bo pobieżnie jedną płytę (bodaj "Alice In Chains"), którą słyszałem kilka razy. Poza tym jedynie jakieś pojedyncze kawałki, z czego najbardziej do gustu przypadł mi utwór "Would".
Kiedyś muszę te zaległości nadrobić.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Jeden z nielicznych grandżowych zespołów które lubie, może dlatego że ich kawałki są jednak osadzone na mocnym, metalowym szkielecie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ano kawał porzadnego gania, miodny wokal... Problem tylko w tym, że czasem riffy w utworze do siebie dziwnie nie pasują i jakie takie przejścia miedzy nimi dziwnie wychodzą (n.p. 'Damn that river')
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Jakoś za nimi nie przepadam... ten kto zna historię Sanctuary domyśla sie o co mi chodzi... (to raz a dwa nawet sama muzyka mi nie odpowiada)
- Liczba postów:
- 99
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Z tamtego okresu bardziej przypadły mi do gustu kapele takie jak Pearl Jam i Nirvana aczkolwiek znam,szanuje i mam dwie płyty AIC. Hm...ulubiony kawałek ten z krzesłem

Angry chair bodajże. Nieźle chory numer
"...We Suck young blood..."
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Numer jest pokręcony, jak trasy górskie w Alpach, ale Would i Sick MAn chyba jednak to biją.
No i "We die young' z debiutanckiego krązka wyciskający numer, szybki a świetny.
"All that's left to say is: Farewell"