• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alice In Chains w Polsce!

Czerwiec w tym roku zapowiada się równie bogato pod względem koncertów jak przed 12 miesiacami. Do potwierdzonych występów, m.in. Tool, Depeche Mode, The Rolling Stones, doszedł kolejny. 7 czerwca zagra w Polsce legenda grunge'u - Alice In Chains.

Występ formacji Jerry'ego Catrella zaplanowano w katowickim "Spodku". Odbędzie się on w ramach europejskiego tournee Amerykanów. Tournee rozpocznie się pod koniec maja, a trwać będzie do 2 lipca.

Zespół ma wystąpić na Starym Kontynencie w składzie: Jerry Cantrell (gitara), Mike Inez (bas), Sean Kinney (perkusja) i William DuVall (wokal). Ten ostatni zastąpi zmarłego w 2002 roku oryginalnego wokalistę grupy, Layne'a Staleya. DuVall występował wcześniej w zespole Cantrella i w grupie Comes With The Fall.

Koncert Alice In Chains poprzedzą dwie formacje - Stone Sour i Bloodsimple. Bardziej znana jest ta pierwsza, gdyż jej wokalistą jest Corey Taylor, którego fani ciężkiego grania kojarzą z grupy Slipknot.

Wkrótce mają pojawić się informacje dotyczące biletów na ten koncert.

NIE PIERDOL?!?! ;D Czy te wszystkie zespoly dowiedzialy sie dopiero gdzie Polska lezy, czy co?

Trzeba bedzie oddac sperme do banku zeby na wszystkim sie pojawic ;P
Odpowiedz

ciekawie sie zapowiada, szczegolnie ze wzgledu na stone sour bo jednak alicja z nowym wokalista juz mnie ciut mniej interesuje choc uwielbiam alice in chains Tongue

EDIT:

a tak w ogole to skad jest to info?

i ciekawe po ile beda bilety Tongue
Odpowiedz

zajebac sie tylko, ze jest sie jeszcze gowniara...

Skoro na Tool nie moge, to tu tez nie bede mogla.

Nie mam poprostu slow.
Odpowiedz

Blood napisał(a):zajebac sie tylko, ze jest sie jeszcze gowniara...

Skoro na Tool nie moge, to tu tez nie bede mogla.

Nie mam poprostu slow.

hahaha

fajnie ze ja sie nie musze martwic takimi sprawami Laughing Laughing
Odpowiedz

Stone Sour?! Aaaaaaaaaaaj! Big Grin Hmm ... Nie wiem jak brzmi Alice in chains z nowym wokalem ... Stary był przegenialny ... Ale i tak pewnie nie będę mieć kasy.
Odpowiedz

www.seattle-sound.com

w newsach mozna sciagnac mp3 z DuVall'em
niezle nawet ;d
Odpowiedz

Dużo koncertów się w czerwcu szykuje... ale chyba pojadę raczej na Motorhead.
Odpowiedz

Mówisz o koncercie w srawce? Ponoć odwołany, udup zabronił.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Mówisz o koncercie w srawce? Ponoć odwołany, udup zabronił.
[Obrazek: kurwa.jpg]
Odpowiedz

W dzisiejszej Wyborczej pojawiło się nieoficjalne info, że bilety na AiC będą w cenie z przedziału 100-140 zł. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale mam wrażenie, że ktoś przesadza z tymi cenami...
Odpowiedz

Kamael napisał(a):W dzisiejszej Wyborczej pojawiło się nieoficjalne info, że bilety na AiC będą w cenie z przedziału 100-140 zł. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, ale mam wrażenie, że ktoś przesadza z tymi cenami...

jakos mnie to zbytnio nie dziwi Tongue
Odpowiedz

Ja bede walczyc...!
Moze argument o dwoch kumplach z klasy, z ktorymi bym sie wybrala, przekona mamusie? Big Grin
Odpowiedz

[Obrazek: aic200.jpg]

Wg. TicketPro cena na plyte to 99PLN ;) Wydaje mi sie, ze w normie ;)
Odpowiedz

no dobra, to kto jedzie na AiC Idea Big Grin ??
Tak się pytam, bo wybieram się z kumplem, z tym że w KAtowicach nigdy nei byłem Big Grin , może wybiera się ktoś z okolic Torunia?? Koncert zaczyna sie o 19, to tak na oko to o której się on możę skończyć?? Smile
Odpowiedz

Byłego basistę grupy Guns n'Roses zobaczymy w katowickim Spodku

McKagan wystąpi jako drugi gitarzysta grupy Alice In Chains podczas koncertu w Katowicach, który odbędzie się 7 czerwca.

Organizatorzy imprezy poinformowali, że z tej okazji każdy, kto w przyszłym tygodniu kupi na www.odyssey.pl bilet na koncert Guns'N'Roses, dostanie 50% rabatu na bilet na koncert Alice in Chains / Stone Sour / Bloodsimple!! Promocja obowiązuje w tygodniu od 29 maja do 4 czerwca, Szczegóły - www.odyssey.pl, tel. (22) 646 06 49/59.
Odpowiedz