• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aleksander

widział ktos ten film?

Jak dla mnie to jedno wielkie gay party Big Grin Sceny walki nie sa porażające...inne zresztą tez... muzyka taka sobie, a smierć(?) Bucefałka( w każdym razie jego rany) sa bardziej wzruszające niż zgon pana Aleksego Confusedhock:

Nie warto oglądać Tongue
Odpowiedz

No cóż... osobiście się nie pofatygowałam, bo słyszałam od znajomych podobne opinie.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

tez bym sie nie fatygował ale ze szkoły nas wysłali :?
Odpowiedz

Jak zobaczyłem Alexandra to wiedziałem, że tego filmu nie obejrze Evil or Very Mad
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

bylem w kinie film kiepski jak za taka kasiorke bodajze 165 mln zielonych tylko walka ze sloniami fajna Wink
Odpowiedz

film slaby- bitwy fajne i zrobione z rozmachem, owszem. ale jakos tak sie oglada bezuczuciowo
Odpowiedz

fałszujący historię film z koszernego holyłód, szkoda gadać. Jak można było w roli wielkiego prasłowiańskiego Wodza obsadzić karłowatego, smagłego pedała? Jak można było przedstawić aryjską księżniczkę jako perfidnie znegryzowaną zmorę? Oby Grecy dopieli swego i skazali Stone'a zaocznie na śmierć przez wbicie na pal
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

wiesz... Aleksander był gejem, więc wydaje się to być nawet na miejscu ;] dla mnie jest to po prostu film nakręcony dla uspokojenia mniejszości homoseksualnej ;P
Odpowiedz

Zapewne Aleksander Wielki przewracał się w grobie po tym jak Oliver Stone przedstawil jego historię. Film to jedno wielkie dno, aktorzy marni (Farrel, to bez komentarza), sceny bitew beznadziejne. I wielka wszechogarniajaca nuuuuuuuuda. Dobrze, że dostał tyle złotych malin. Big Grin
Gods, monsters and men
We'll die together in the end.
Odpowiedz

Nuda!!Najciekawszy moment to kiedy Aleksander umiera i....tyle.... :?
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości