Ankieta: Kt - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Syndroms Of The Cities
0%
0
0%
Z
50.00%
1
50.00%
50.00%
1
50.00%
0%
0
0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alastor

Zna ktos poza Tomashem? 8)
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Jasne czosnek, chowałem się na ich poczatkach, choć nigdy nie byli kultowi grali bardzo dobrze.
Odpowiedz

Mnie jakos nigdy nie podniecali
Ot,takie sobie granie.
Odpowiedz

Zara

Ten polski czy ten faszystowski grecki?
Odpowiedz

Jasne że polski. Całkiem sympatyczne granie, wszystkie 3 albumy trzymają poziom, chyba "zło" jednak najlepsze. Szkoda że są dostepne inaczej(Syndroms mam w mp3 niestety Sad ) Wokalista jest dobry, co u nas jest niestety żadkością.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Jasne że polski.

No widocznie dla ludzi obytych w świecie nie dość jasne Big Grin Ok, nieważne
Odpowiedz

O0o00 - "Syndroms Of The Cities" tego tytułu mi własnie brakowało. Jak na te czasy (koniec lat 80-tych) bardzo solidne granie.
Odpowiedz

No dobry zespół.. "zło", nawet najsłabsze "Żyj gnij milcz " to kawał niezłego grania, tylko nie wiem jak je dostac poza internetem Wink

btw. jakis koncert grają w Bydgoszczy slyszałem Angry zajebista sprawa :!:
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):tylko nie wiem jak je dostac poza internetem Wink

Na allegro widziałem kilkakrotnie "Zło" na kasecie, przynajmniej tyle kojarzę bo mnie ten zespół nieszczególnie interesuje.
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):
Nevermore napisał(a):tylko nie wiem jak je dostac poza internetem Wink

Na allegro widziałem kilkakrotnie "Zło" na kasecie, przynajmniej tyle kojarzę bo mnie ten zespół nieszczególnie interesuje.

ale to pewnie jakaś chujowa przegrywka albo wydanie jakiego.s barona czy innego chłamu Wink
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Zło wydało Loud Out. Poza tym: Mam całkiem sporo rzeczy z Barona czy innego Taktu i nadal brzmią dobrze, a kasety z mmp, wydane pare lat temu nadają się w dużej mierze tylko na hasiok.

Rada: Czasem warto poszperać po malutkich zapyziałych sklepikach w niedużych miasteczkach :] na wakacjach zdobyłemw ten sposób MC Iscatioty i Magnus, a nie tak dawno w Chorzowie(w sklepie w którym są praktycznie same koszulki a z płyt to praktycznie tylko disco polo i pop) wypatrzyłem sobie demko Esqarial.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Przegrywek raczej na allegro nie widuję, a jeśli nawet to jest to BARDZO wyraźnie zaznaczone, po drugie Baron wydawał wtedy po prostu niemal wszystko co polskie, po trzecie wcale nie w postaci chłamu (no może kiedyś gdy szaleli pod straszliwie metalową nazwą DINO records), większość kaset jest wydana dość przyzwoicie, a że wkładki coś dziwnie śmierdzą to już nie moja wina. Tyle.

Tomash napisał(a):Magnus

A nie chciałbyś może "The gods of the crime" ode mnie? Big Grin czy to właśnie to masz?
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):
Tomash napisał(a):Magnus

A nie chciałbyś może "The gods of the crime" ode mnie? Big Grin czy to właśnie to masz?

No właśnie to mam Tongue :]
Odpowiedz

Jakbyś nie miał to bym dorzucił za free bo to tak gównianie brzmi że tylko wkładkę bym zostawił żeby się czasem pośmiać i nadziwić jak ten skurwiel może tyle żelastwa nosić
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):Jakbyś nie miał to bym dorzucił za free bo to tak gównianie brzmi że tylko wkładkę bym zostawił żeby się czasem pośmiać i nadziwić jak ten skurwiel może tyle żelastwa nosić

Hehe toć oni słyneli z tego własnie przywiazania do kupy kolczastego złomu na sobie Angry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości