12-25-2005, 09:46 PM
16. edycja kultowego festiwalu reggae odbędzie się w toruńskim klubie Od Nowa w dniach 27-28 stycznia 2006 (piątek - sobota). Dochód przeznaczony będzie dla głodujących dzieci w Sudanie, który jest jednym z najuboższych państw afrykańskich.
Na festiwalu wystąpią:
27 stycznia, 18:00: HABAKUK, PAPRIKA KORPS, NATURAL DREAD KILLAZ, CAŁA GÓRA BARWINKÓW, NATANAEL, AFRICONNECT, DUBSKA
28 stycznia, 18:00: VAVAMUFFIN, ALIANS, PARALIŻ BAND, TABU, LION VIBRATIONS, KONOPIANS, NEGRIL.
karnety: 50 zł, bilety: 30 zł
Organizatorami koncertu są: Stowarzyszenie âNowe Społeczeństwoâ, Polska Akcja Humanitarna i klub Od Nowa.
wybiera sie ktos?
ja 1 dni bede na bank
a 2 mam 100dniowke :/ a szkoda bo i VM i LV i PB ogolnie z tamtego roku pamietam ze 2 dnia bylo duzo duzo lepiej
ale coz
Na festiwalu wystąpią:
27 stycznia, 18:00: HABAKUK, PAPRIKA KORPS, NATURAL DREAD KILLAZ, CAŁA GÓRA BARWINKÓW, NATANAEL, AFRICONNECT, DUBSKA
28 stycznia, 18:00: VAVAMUFFIN, ALIANS, PARALIŻ BAND, TABU, LION VIBRATIONS, KONOPIANS, NEGRIL.
karnety: 50 zł, bilety: 30 zł
Organizatorami koncertu są: Stowarzyszenie âNowe Społeczeństwoâ, Polska Akcja Humanitarna i klub Od Nowa.
wybiera sie ktos?
ja 1 dni bede na bank
a 2 mam 100dniowke :/ a szkoda bo i VM i LV i PB ogolnie z tamtego roku pamietam ze 2 dnia bylo duzo duzo lepiej
ale coz
cale zycie na debecie