• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co stalo sie z acridem? (sory jesli ktos juz gdzies pisal musialem pominac <- jesli tak to dajcie linka do posta i wywalcie topic) nie widac go na forum i w opisie wszystkich dzialow jest napisane "moderator" a nie ma jego nicka

'moderator', to właśnie Acrid. Zmienił sobie ksywkę, najwyraźniej. W dziele 'Film' założył niedawno nowy topic.

tak ale zauwaz ze pozbyl sie jakby swojej osobowosci na tym forum - nie ma avatara i jest wpisany jako "moderator" cos mi tu nie gra

Najwyraźniej mu się znudziło. Nie jemu jedynemu, ostatnimi czasy.

A może po prostu pojechał na wakacje?

Odpuścił sobie, po prostu. I nie widzę tu niczego dziwnego. Wystarczy spojrzeć na podpis - "ja tu tylko sprzątam" i wszystko chyba jasne, prawda?

powinien w takim razie komuś oddać moda

Kaktus. napisał(a):powinien w takim razie komuś oddać moda
Ja się tego mogę podjąć Laughing Laughing Laughing , zwłaszcza że czas tu zrobić porządek. Przede wszystkim modzi powinni móc kasować nie tylko posty obraźliwe, ale przede wszystkim bezsensowne, które zazwyczaj uznaje się za floodowanie Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Ale z tego wszystkiego wynika, ze on nie odpuscil sobie moderowania a jedynie zrezygnowal z uczestnictwa w dyskusjach.
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.

proponuje Kamaela (Tuomasss tez bylby za) Wink
A skoro tak jeczycie to jutro do Acrida zadzwonie i Wam obwieszcze co ustalilam.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Jak dla mnie to Acrid dalej powinien być modem. Wydaje mi się, że dobrze pełni swoją funkcję. A jeśli chodzi o tych, którzy chcieliby zająć jego miejsce.. jesteście trochę zbyt porywczy, pewnie rozrzucalibyście banami na prawo i lewo, a tak być nie powinno.

byc powinien, ale w sumie kij go wie czy nie ma tego dosyc ani go widac ani nic
a co do kamaela, to to jest tutaj jedyny zrownowazony i potrafiacy sie zachowac czlowiek Wink

Valhalla napisał(a):byc powinien, ale w sumie kij go wie czy nie ma tego dosyc ani go widac ani nic
a co do kamaela, to to jest tutaj jedyny zrownowazony i potrafiacy sie zachowac czlowiek Wink
Być może, ale mam wrażenie, że modzi, którzy teraz są 'u władzy', to jedyne osoby mające pojęcie o moderowaniu (tak to się mówi?) Smile Oczywiście, nie mam nic do Kamaela, ale, moim zdaniem, dobrze jest, tak jak jest Smile

to rob petycje i Acridowi wyslemy, chyba ze sam przemowi Wink
WRACAJ?! Surprised

Valhalla napisał(a):to rob petycje i Acridowi wyslemy, chyba ze sam przemowi Wink
WRACAJ?! Surprised
Wróci...tak sądzę Smile a, nawet jeśli nie i nadal będzie tu jako 'moderator', to wątpie, aby chciał sam z siebie oddać moda komuś innemu.
EDIT: ale sępy już się rzuciły Smile
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości