- Liczba postów:
- 22
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
1979 Accept
1980 I´m A Rebel
1981 Breaker
1982 Restless And Wild
1983 Balls To The Wall
1985 Kaizoku-Ban live
1985 Metal Heart
1986 Russian Roulette
1989 Eat The Heat
1990 Staying A Life
1992 Objection Overruled
1984 Death Row
1996 Predator
1998 The Final Chapter live
wiem o tylu..i chyba Udo powrac aktualnie
mylisz się ..pamiętamy..to chyba pierwszy zespół z niemiec (obok Scorpions)który podziałał na umysły młodych rockmenów w PRL. Accept wprowadził w owych czasach nowy duch w rocku a utwór "Fast As A Shark" wydawał sie szczytem szybkości. Obok Iron maiden, ACDC, Judas Priest miał najwiecej fanów w Polsce(jak mnie pamieć nie zawodzi). "Metal Heart" z solo <fur Elise> nawet u nas znalazł sie w radiowej III na liscie przebojów. Cóz wiecej..bardzo solidny heavy
- Liczba postów:
- 12
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Mało powiedziane,że zacna...jest świetna 8) chciałbym sobie obejrzeć koncert "Staying Alive" z 1990 w Japonii...eh tylko gdzie to można dostać...
W necie nie ma nic...może przez to że Accept jest mało znany ?
"Balls to The Wall Man!"
Nego Ante Mortem Quemquam â Beatum Esse Praedicandum â -
Nie można nikogo nazwać szczęśliwym przed śmiercią.
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Az wstyd sie przyznac ze dopiero kilka tygodni temu zapoznalem sie z tworczoascia tej kapeli, a moje "poznanie" ograniczylo sie jedynie do krazka Metal Heart, dzieki ktoremu wiem ze warto szukac kolejnych plyt, bo toz to ma wygar zabojczy 8) Wczesniej o uszy obil mi sie jedynie cover DB, co sklonilo mnie do dorwania calej plytki. Co do wykonania DB- niezle, ale do oryginalu sie nie umywa pod zadnym wzgledem. Zabojczy, zadziorny wokal, przywodzacy na mysl AC/DC, swietna sekcja rytmiczna, miodne solowki- czego wiecej chciec? W pyte!
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
No ja znam tylko jeden ich album ("Restless and Wild") więc cięzko mi się wypowiadać na temat tej grupy, jednakże sam album nie powalił mnie na ziemię...
- Liczba postów:
- 147
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Skołuj sobie album Balls To The Walls. Ta płyta to dzieło, jedna z najlepszych płyt heavy lat osiemdziesiątych. Jak załapiesz Balls to i załapiesz resztę płyt Accept.
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
ulala ale ktos odkopal temat ^^
Tomash Balls to the wall miazdza najbardziej ;P
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces