• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AC/DC

Cytat:Była tu mowa o tym DVD ktore mozna za 30 zł kupic w MM...dobre to jeste??
Kupilem to i powiem ze jakosc nie jest jakos wyjatkowo dobra . Ale jezeli jestes maniakiem AC/DC to polecam , bo mnie szczerze mowiac po paru ogladnieciach troche juz wkurza to tzw. "pierdzenie" w glosnikach , wiec DVD poprostu poszlo w kat .
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):Kurna, wczoraj odkurzyłem DDDDC i ta plyta niszczy!Tytulowy kawałek i Rocker dokonuja totalnej anihilacji mojej kory mozgowej!Mistrzostwo świata! Wreszcie odkrylem AC/DC, trza zbierac kase na oryginaly Wink

Nie inaczej, aby poznać AC/DC trzeba sięgnąć do jego korzeni w postaci ery Bona Scotta. Co do DVD to ja ostatnio pocierałem penisa dostając bodajże sześciu orgazmów przy "Family jewels", gorąco polecam to wydawnictwo.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Angel of death napisał(a):moj dziadek jest ich zapalonym fanem.. pokazywal mi pare piesni ale niestety nie znam tytułów Smile

yeaaah 8) pogratulować dziadkowi gustu Big Grin

nie slycha tylko tego.. black sabbath iron maiden i wiele wiele innych byl nawet na koncercie omegi i planuje ze mną na woodstock pojechac za rok Big Grin
Odpowiedz

Pozostaje życzyć dziadkowi zdrowia i niech stosuje kuracje Boskiej, Przenajświętszej Istoty Jego Wysokości Lemmy'ego Wink
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):
Cytat:Była tu mowa o tym DVD ktore mozna za 30 zł kupic w MM...dobre to jeste??
Kupilem to i powiem ze jakosc nie jest jakos wyjatkowo dobra . Ale jezeli jestes maniakiem AC/DC to polecam , bo mnie szczerze mowiac po paru ogladnieciach troche juz wkurza to tzw. "pierdzenie" w glosnikach , wiec DVD poprostu poszlo w kat .

No ogólnie DVD z tej serii nie są najwyższej jakości, ale jak napisałeś, dla fanów to fajna rzecz. Ja mam oprócz AC/DC także DVD Black Sabbath, i ma te same wady.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:No ogólnie DVD z tej serii nie są najwyższej jakości, ale jak napisałeś, dla fanów to fajna rzecz. Ja mam oprócz AC/DC także DVD Black Sabbath, i ma te same wady.
Ja mam z tej samej wytworni "The Song Remains The Same" Zeppelinow i wszystko jest w nim ok Tongue . Ale juz np w Uriah Heep podobne wady jak w AC/DC . Wkurza mnie tez , ze czasami zaczynaja inaczej ruszac ustami niz leci glos z glosnika .
Odpowiedz

Jak mi sie spodoba to kupie tez takie dvd Gunsow 8)
Odpowiedz

http://muzyka.interia.pl/info/infid/719305
Odpowiedz

to lepsze

http://muzyka.interia.pl/info?inf=688055
Odpowiedz

Bardzo lubie AC/DC. Wlasciwie poznałem ich dzięki tacie (fan AC/DC jak i kapel pokrewnych z tamtych lat) kilka lat temu i do teraz pozostalo mi zamilowanie do ich muzyki Smile. Ulubiona wykoalista - oczywiscie Bon Scott, ale Brian Johnson takze calkiem niezle sobie radzi (chociaz napewno nie jest to ta klasa co śp. Bon). Bardzo załuje, ze nie udało mi sie pojechac ostanio na zlot fanow bo mialem to w planach. 8) Mad Big Grin
Odpowiedz

Cytat:Bardzo załuje, ze nie udało mi sie pojechac ostanio na zlot fanow bo mialem to w planach.

żałuj, bo jest czego Big Grin

Mogłaby ta obiecywana od 3 lat nowa płyta wreszcie się objawić, tak nawiasem mówiąc Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

http://video.google.com/videoplay?docid=...gus++young
fajny filmik ,w którym Angus pokazuje (w jakimś talk show??)facetowi jak grać rok end rola Big Grin
Odpowiedz

Cz Ty chlopie wiesz co Ty mi zrobiles ?? Big Grin Mnie tu teraz nosi po calym domu Big Grin Dobrze, ze wieczorem impreza, bo by mnie chyba rozerwalo Laughing
Ridin' down the highway,goin' to a show, stop in all the by-ways,playin' rock 'n' roll ...
Odpowiedz

keep a stiff upper lip
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Nowa płyta AC/DC
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości