09-03-2005, 10:42 AM
Gdzie je mozna znalesc?
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie

statekx napisał(a):Samemu zrob. Meczace lecz oryginalneZnalazlem tak, jaki teraz mam w Avatarku, ale ja chcialbym z jakims gosciem z jakiejs kapeli, tak jak HateRox ma na przyklad...
Quostek napisał(a):I jastatekx napisał(a):Samemu zrob. Meczace lecz oryginalneZnalazlem tak, jaki teraz mam w Avatarku, ale ja chcialbym z jakims gosciem z jakiejs kapeli, tak jak HateRox ma na przyklad...
warsadal napisał(a):Na www.toolband.com nie ma... warsadal, a kogo ty masz, bo nawet nie wiem...Quostek napisał(a):I jastatekx napisał(a):Samemu zrob. Meczace lecz oryginalneZnalazlem tak, jaki teraz mam w Avatarku, ale ja chcialbym z jakims gosciem z jakiejs kapeli, tak jak HateRox ma na przyklad...Zwykle można to znaleźć na stronie danego zespołu.
Quostek napisał(a):"warsadal, a kogo ty masz, bo nawet nie wiem..."
Quostek napisał(a):Gdzie je mozna znalesc?O KUR.WA?1
Mariusz P. napisał(a):O KUR.WA?2Quostek napisał(a):"warsadal, a kogo ty masz, bo nawet nie wiem..."
Z tego co mniemam ON ma swoją mordkę.....![]()
, hehe.
Mariusz P. napisał(a):hehe, ile osób jeszcze da się nabrać?Quostek napisał(a):"warsadal, a kogo ty masz, bo nawet nie wiem..."
, hehe.
warsadal napisał(a):Mariusz P. napisał(a):hehe, ile osób jeszcze da się nabrać?Quostek napisał(a):"warsadal, a kogo ty masz, bo nawet nie wiem..."
, hehe.
To Eddy Vedder z Pearl Jam TO jestem ja
(ten kudłaty
)