• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A ja sie chce wypisac z tego forum...

^ Bez przesadyzmu. Wątpie, aby to durne stwierdzenia patyka zadecydowały o decyzji Scully.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):^ Bez przesadyzmu. Wątpie, aby to durne stwierdzenia patyka zadecydowały o decyzji Scully.
Czy ja wiem...odnosze wrażenie, że w jakiś tam sposób się przyczyniły do tego.(tzn.do odejscia panny S.)
Odpowiedz

Bedziecie tak teraz o tym pitolic przez najblizsze 10 stron?
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

buubi napisał(a):Patyk dziekujemy więc za naubliżanie, jakby nie było, ozdobie tego forum

Dalem " Wink " na koncu. To znaczy, ze nalezy traktowac tamto zdanie z przymruzeniem oka. Patyk jej nie zrugal, nawet specjalnie nie obrazil. Raczej uzmyslowil, ze wrzucanie 140 zdjec nie jest fajne. Ale nikt normalny z tego powodu nie placze i nie ucieka z forum.

Zreszta deliberowanie nad tym dlaczego Scully nie ma, jest pozbawione wiekszego sensu. Widocznie jej sie tu nie podobalo. Trudno. Moze wroci po maturze.

PS> A jesli koniecznie chcecie znac cala prawde dotyczacego tej sprawy, to wyslijcie jej pm na metalheart (bo chyba tam tez sie udziela).
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

eh mało sie odzywam na forum, ale musze przyznać, iż posty scully dosyć często przykuwały moją uwage, bo z sensem gadała i dużo Smile No i jej gadka pozerska nie była, znała sie babka na rzeczy. Szczerze mówiąc może i nie wniosę nic nowego, ale szkoda że odeszła.

PS. dopiero teraz sie zorientowalem ze poszla se :/
Odpowiedz

Wielka afera, że ktoś jakiś czas nie przychodzi na forum :? miałem inne rzeczy na głowie po prostu.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz