• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A ja sie chce wypisac z tego forum...

No cóż- odeszła wielka postać z forum. Siedzę twardo dalej. Zżyłem się ze wszystkimi- tymi sensownymi (Lech, Axel, Axe Rose, KelThuz, Scully, Valhalla, Królik +pewnie z kilka, o których zapomniałem)

Dziwnymi, których poglądów chyba nigdy nie zrozumiem, ale są najczęściej sympatyczni (KAmael jako dobry przykład)

Folklorem- (LCF, jedyny słuszny trve hegemon88).

Wiec siedzimy i nie marudzimy Smile
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Nooo- damy rade, jak widze jest jeszcze pare chetnych osob ktore nie uciekaja z pola walki- trza Return to w kupie trzymac poki jest co jeszcze Tongue Dzialamy, dzialamy Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Cytat:No cóż- odeszła wielka postać z forum. Siedzę twardo dalej. Zżyłem się ze wszystkimi- tymi sensownymi (Lech, Axel, Axe Rose, KelThuz, Scully, Valhalla, Królik +pewnie z kilka, o których zapomniałem)

Dziwnymi, których poglądów chyba nigdy nie zrozumiem, ale są najczęściej sympatyczni (KAmael jako dobry przykład)

Folklorem- (LCF, jedyny słuszny trve hegemon88).

Wiec siedzimy i nie marudzimy
a z tymi calkiem pierdolnietymi ? Big Grin
Odpowiedz

DLACZEGO NIE ZOSTAŁEM ZALICZONY DO FOLKLORU?!
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):DLACZEGO NIE ZOSTAŁEM ZALICZONY DO FOLKLORU?!

Kup se panocku ciupaskę, to bydzies folklor jak buniedydy Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

ja w tym moim fyrtlu co mieszkam to powinienem być z góry z tabliczką "FOLKLOR"
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Zdecydowałem, że też już stąd znikam. Nie mam ochoty tu już siedzieć, a w ogóle to mam wszystkiego dość.
... kurwa
Odpowiedz

Za głupi jesteś na folklor. Trzeba sobie zasłużyć umiejętnym robbieniem z siebie debila :Wink:
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Cholera.... kolejny fajny czlowiek odszedł z forum Sad , forum powoli spada na dno....
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Łoboshe.. dajcie spokuj. A on pewnie teraz siedzi ukryty i czyta jak Wam jest straaasznie przykro, ze 'odszedl'...
I pewnie niezle polewki ma z tego Big Grin
Odpowiedz

Wakacje są, więc komu by się chciało siedzieć na frorum? wrócą, zobaczycie Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Hethell napisał(a):a z tymi calkiem pierdolnietymi ? Big Grin
Buehehe, no to jesteśmy już dwie Laughing Rolleyes Laughing Rolleyes
Aaaa, nie matrwcie się ... Ja się nigdzie jeszcze nie wybieram Wink Big Grin Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo Tongue
Odpowiedz

Blood napisał(a):Łoboshe.. dajcie spokuj. A on pewnie teraz siedzi ukryty i czyta jak Wam jest straaasznie przykro, ze 'odszedl'...
Jak nie wiesz, to nie pierdol, okej?
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Blood napisał(a):Łoboshe.. dajcie spokuj. A on pewnie teraz siedzi ukryty i czyta jak Wam jest straaasznie przykro, ze 'odszedl'...
Jak nie wiesz, to nie pierdol, okej?
Nie wkurzaj mnie cholera. Chyba moge jeszcze pisac o tym co mysle i co mi sie wydaje, ne?
A jesli odebrales to 'smiertelnie powaznie' to gratuluje poczucia humoru. :?
Odpowiedz

NA tyle na ile poznałem Axa z jego postów, jestem w 99% pewien, że nie czyta tego. Bo skoro powiedział, że odszedł to odszedł.
Odpowiedz