• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A ja sie chce wypisac z tego forum...

A no ten, musze dodać jeszcze, ze nie kazdy 14latek tutaj musi byc cieciem Wink
Wink
Odpowiedz

Swoją drogą, ortodoxyjnym punkom powinno się tutaj podobać. Bardziej idealna anarchia niż na tym forum nie będzie istniała nigdzie.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Pomimo, że nie jestem 'ortodoxyjnym punkiem' to podoba mi się taki nieład Wink Śmiesznie jest. Na prawdę czytając niektóre posty 'ze śmiechu można pęc' Laughing
Odpowiedz

Jako ze sa wakacje to nie za bardzo chce mi sie siedziec na tym pozerskim forum (zreszta w ogole mi sie nie chce kompa wlaczac) i dlatego informuje swoich fanow (a wiem ze jest ich sporo Wink), ze moze wroce po wakacjach, moze wczesniej, a moze wcale Angry
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Bedzie mi Cie brakowalo...byles taki...taki no...taki chamski i slodziuchny...chce mi sie plakac z tego wszystkiego...<macha obsmarkana chusteczka do nosa> Angry
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Rok minął i też mam chyba dosyć. Miło mi było(zazwyczaj), pare fajnych osób poznałem(całuski dla Rhonwen i Sus Big Grin ), troche się podenerwowałem, czasem pośmiałem, głupot powypisywałem... no ale juz wystarczy.

PA.PA

<koniec przekazu>

Edit: taa.. i Ślimaka(Arionke) pominąłem Smile
Odpowiedz

gannon napisał(a):Rok minął i też mam chyba dosyć. Miło mi było(zazwyczaj), pare fajnych osób poznałem(całuski dla Rhonwen i Sus Big Grin ), troche się podenerwowałem, czasem pośmiałem, głupot powypisywałem... no ale juz wystarczy.

PA.PA

<koniec przekazu>
Fajnie, najlepsi ludzie z forum się wypisują..
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Fajnie, najlepsi ludzie z forum się wypisują..
To chociaż Ty zostań Wink
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
warsadal napisał(a):Fajnie, najlepsi ludzie z forum się wypisują..
To chociaż Ty zostań Wink
Confusedhock: Dla Ciebie wszystko Big Grin
Odpowiedz

Fuck!... gdyby jeszcze warsadal się wypisał, to ja stąd wtedy też spieprzam. Coraz mniej ludzi kompetentnych zostaje. Inwazja Maggotów robi swoje Sad

Ja tu w najbliższych dniach się nie pokażę, bo mój komp jest w serwisie, a teraz siedzę w kafejce.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Confusedhock: Dla Ciebie wszystko Big Grin
Embarrassed
Odpowiedz

Ciao.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Fuck!... gdyby jeszcze warsadal się wypisał, to ja stąd wtedy też spieprzam. Coraz mniej ludzi kompetentnych zostaje. Inwazja Maggotów robi swoje Sad
ech nie inaczej taka prawda ale mysle ze po wakacjach wszystko na forum wroci do normy bo bedzie mniej znudzonych maggotow, gorgich i tych innych ktorzy swoimi postami zadziwiaja, rozsmieszaja i denerwuja
Odpowiedz

Głównie to ostatnie, Rumian, głównie to ostatnie.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Głównie to ostatnie, Rumian, głównie to ostatnie.
wiem wiem Big Grin ale przy niektorych tekstach na prawde mozna sie usmiac
Odpowiedz