• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A fotografia to niby co?! :D

Vlkodlak napisał(a):święta racja Wink
Ja się dziwie, ilu rzeczy wcześniej nie zauważałam, zanim zaczęłam fotografować

Fotografia pobudza wrażliwośc na piękno. Czułem dokładnie to samo.
"Night, oh beloved night, your wisdom floats into my mind
and forms my thoughts of Middle-Earth"
Odpowiedz

Laughing Ruda z mojego obrazka się pojawiła Laughing
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

dawno tu nic nie było Wink Postanowiłam więc popełnić samobójstwo i dać linka do mojej 'galerii' foto. Nic specjalnego, ale ja lubię te zdjęcia Big Grin

http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=4076
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Hmm .. fotograifia Smile Często chodzę sobie nad jezioro czy gdzieś w inne malownicze miejsca w mioim miastku, fotografuje to co mnie zafascynuje, a na końcu przelewam to własnymi rękoma na papier. Cudo ! TongueTongue
" Kobiety nie bij nawet kwiatem. "
Odpowiedz

troche zdjec
takich dobie
na digarta jeszcze za slabe ale zawsze cos
http://corgea.deviantart.com/
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Nie ma chyba zdjęć za słabych na digarta.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Od dłuższego czasu chciałam zająć się fotografią. Jak już tylko złapię aparat to trudno mi go zabrać, więc pomyślałam że warto zająć się tym bardziej profesjonalnie. Tylko jest taki mały problem, nie mam zielonego opjecia jakiego sprzetu powinnam używac, od jakiego zacząć? Może jakaś mała rada jaki aparat bedzie najlepszy? Z góry wlekie dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
"Kiedy Odchodzimy Zrywa Się Lekki Wiatr Jakby Do Tych Słów Chciał Dograć Znajomą Muzykę"
Odpowiedz

Masz na myśli fotografię cyfrową, czy analogową?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

cyfrową
"Kiedy Odchodzimy Zrywa Się Lekki Wiatr Jakby Do Tych Słów Chciał Dograć Znajomą Muzykę"
Odpowiedz

Cóż... jeśłi masz zamiar zająć się tym na poważnie, to nie ma co bawić się w kompakty, tylko od razu kupić lustrzankę, chociaż wiąże się to ze sporym wydatkiem. Ja posiadam Canona 350D i jestem z niego w 100% zadowolona, na początek jest idealny. Cena: 3100-3500zł (z obiektywem 18-55mm). Jak na tak dobre parametry (poszukaj sobie dokładnej specyfikacji na stronie Canona), to jest naprawdę przystępna cena.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

a ja jestem jednak za B&W
moze ktos wpadnie do mnieWink

http://www.agulka220.galeria.interia.pl/
Smile
Odpowiedz

ja ostanio zrobiłem, kilka zdjęc sagemem myx 6-2 musze wam przyznac, ze wyszly calkiem niezle Smile.... prawie jak PRO, no moze przesadzam, ale do wrzucenai na net sie nadaja, odkad sprzedalem nikona nie mam aparatu, ale jesli mialbym ponownie kupowac, co kiedys pewnie uczynie, to wezme d200
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Kiedyś robiłem rozbieraną sesję kumpeli (ale porządną sesję, nie 'poka poka Tongue') ale zdjęcia skonfiskowała cobym ich nie porozdawał na jakichś forach dla brudasów :> Więc, no bonus. Tak się tylko chwalę Tongue
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości