• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A co z KoRnem?

Nivo napisał(a):axe, a cóż to za zmiana image?
nowy avatar, nowy podpisik?
Hę?
Heh zły humor i kryzys związku Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Nivo napisał(a):axe, a cóż to za zmiana image?
nowy avatar, nowy podpisik?
Hę?
Heh zły humor i kryzys związku Wink

mi tam sie podoba(avatar oczywiscie, co do zwiazku nie wnikam Wink )
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

HIV napisał(a):skoro tak twierdzisz to dlaczego w polsce sprzedaje się właśnie DUŻO płyt KoRna ? Sony polskie dlatego wywalczyło w 2000r. ich koncert bo dało im to do zrozumienia . A teraz jak myslisz ? przyjadą na jeden dzień do polski dletego że nikt ich nie lubi i nie kuopujemy ich płyt ? Czy dlatego że na jednego takiego jak ty antyfana KoRna przypada w polsce 4 fanów ? Zastanów się prze chwilę i pomyśl dlaczego ludzie chcą słuchać korna w polsce ? a pozatym podejrzewam że jest wielu fdanów korna którzy akurat nie siedzą na tym forum .

Bo niestety większość naszych rodaków ma spaczony przez media gust. Dlatego mamy u nas ten gówniany hip-hop, Dodę, Mandarynę i SLD Smile
Odpowiedz

Beast King napisał(a):
HIV napisał(a):skoro tak twierdzisz to dlaczego w polsce sprzedaje się właśnie DUŻO płyt KoRna ? Sony polskie dlatego wywalczyło w 2000r. ich koncert bo dało im to do zrozumienia . A teraz jak myslisz ? przyjadą na jeden dzień do polski dletego że nikt ich nie lubi i nie kuopujemy ich płyt ? Czy dlatego że na jednego takiego jak ty antyfana KoRna przypada w polsce 4 fanów ? Zastanów się prze chwilę i pomyśl dlaczego ludzie chcą słuchać korna w polsce ? a pozatym podejrzewam że jest wielu fdanów korna którzy akurat nie siedzą na tym forum .

Bo niestety większość naszych rodaków ma spaczony przez media gust. Dlatego mamy u nas ten gówniany hip-hop, Dodę, Mandarynę i SLD Smile
Nie inaczej!

Jeszcze więcej nastolatków kupuje płyty Peji czy innego pojeba. Czy to świadczy, że są lepsi od chociażby Twojego Korna?
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Jeszcze więcej nastolatków kupuje płyty Peji czy innego pojeba. Czy to świadczy, że są lepsi od chociażby Twojego Korna?
Dla fanów-są Laughing I niech sobie tego słuchają,wolno im,dla nich pojebami mogą być członkowie twoich ulubionych zespołów.Tak samo jak innym osobom Korna.Co dla jednego jest gównem dla innego może być piękne i na odwrót,jechanie po gustach i tak ich nie zmieni,a durne akcje (jak na SOAD w Polsce) tylko pogłębią wzajemną niechęć (o ile takowa istnieje) a nie o to chyba chodzi Smile Co do związku współczuję.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Cytat:Dla fanów-są I niech sobie tego słuchają,wolno im,dla nich pojebami mogą być członkowie twoich ulubionych zespołów.Tak samo jak innym osobom Korna.Co dla jednego jest gównem dla innego może być piękne i na odwrót,jechanie po gustach i tak ich nie zmieni,a durne akcje (jak na SOAD w Polsce) tylko pogłębią wzajemną niechęć (o ile takowa istnieje) a nie o to chyba chodzi Co do związku współczuję.

TAk- wg. TWojego gustu KoRn moze byc taki, albo siaki., SoaD takoz.

Ale obiektywnie KoRn to gowno.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Cytat:Dla fanów-są I niech sobie tego słuchają,wolno im,dla nich pojebami mogą być członkowie twoich ulubionych zespołów.Tak samo jak innym osobom Korna.Co dla jednego jest gównem dla innego może być piękne i na odwrót,jechanie po gustach i tak ich nie zmieni,a durne akcje (jak na SOAD w Polsce) tylko pogłębią wzajemną niechęć (o ile takowa istnieje) a nie o to chyba chodzi
Pewnie, że im wolno, i ja ich nawracać na Venoma czy Mayhem nie muszę (ich problem, że tracą od chuja dobrej muzyki). Niemniej jednak można ocenić obiektywną wartość danej muzyki choćby po tym, jakich umiejętności wymaga ona od swoich wykonawców... I nikt mi nie wmówi że nie ma tu różnicy między rapującym palantem a wirtuozem gitary czy porządnym wokalistą rockowym typu Ian Gillan.
Odpowiedz

Może Korna puszczają w MTV, może wszyscy go znają, może też sprzedał kosmiczną ilość płyt... ale z drugiej strony jestem ciekawy jak już wbije się do spodka 31 sierpnia i zobacze jakie będą proporcje między fanami Korn, a fanami Opeth. Z Poznania jedzie 5 osób na Opeth, a na Korna jak na razie się dowiedziałem 1... zobaczymy jak będzie to wyglądać na miejscu jak się ludzie z całej polski zjadą, wtedy zobaczymy ilu jest prawdziwych fanów Korna.
Przypominam, że bilecik 120 Big Grin
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Cytat:Dla fanów-są I niech sobie tego słuchają,wolno im,dla nich pojebami mogą być członkowie twoich ulubionych zespołów.Tak samo jak innym osobom Korna.Co dla jednego jest gównem dla innego może być piękne i na odwrót,jechanie po gustach i tak ich nie zmieni,a durne akcje (jak na SOAD w Polsce) tylko pogłębią wzajemną niechęć (o ile takowa istnieje) a nie o to chyba chodzi
Pewnie, że im wolno, i ja ich nawracać na Venoma czy Mayhem nie muszę (ich problem, że tracą od czochowego dziada dobrej muzyki). Niemniej jednak można ocenić obiektywną wartość danej muzyki choćby po tym, jakich umiejętności wymaga ona od swoich wykonawców...

Z tej definicji mozna wysnuc wniosek, ze Korn jest lepsza kapela niz Mayhem.. Wink (zreszta niespecjalnie bym sie wtedy klocil nawet)

Swoja droga teza bledna.. Prostymi srodkami czesto mozna odniesc znacznie lepszy skutek niz kombinujac i silac sie na wielka wirtuozerie..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Heh,Dżemik,dobrze to ująłeśSmileMuzyka może być najwspanialsza,ale jak cie przekaz nie ruszy to nic z tego.Każda kapela,w której są umiejętności i chęci jest dobra w subiektywnym znaczeniu.
Co do koncertu-jadę w 80% na KoRna,20% na Opeth Tongue
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Boze sry ale ja nie widze sensu pisania postow typu "co sadzisz o zespole..." bo robi sie ch** z tematu kwestia gustu jedni lubia drudzy nie i koniec tematu. Ja osobiscie lubie KoRn'a i nie mam nic do niego a naprawde gów** mnie obchodzi co i kto mysli o tym zespole Oo. Niektore posty przypominaja mi styl pisania 5-latka, "jestes debilem..." "wzajemnie" bo co ? Bo jeden ma cos do KoRn'a a drugi go uwielbia OMG !

Ps: Plz nie robcie nigdyb takich topicow bo wynikaja tylko klotnie z tego. Zamiast sie wymieniac info na temat muzyki(nie tylko bluzgac zespoly)i w ogole sie cieszyc ze jest takie gatunek jak "Metal" to NIEKTORE osoby burdel robia bo maja odmienne zdania<--- GZ dla Was.
Odpowiedz

U mnie sie zaczelo od "Follow The Leader", i do tej pory uwazam, ze to najlepsza plyta... Do "Untochables" KoRn byl swietny, ale potem... Mam nadzieje, ze nowy album da nam po kosciach...
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

To tylko dzieciom, które muszą jeść danonki, żeby mieć mocne gnaty Tongue A to w ogóle ma być jeszcze jedna płyta? Ratunku...! Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):To tylko dzieciom, które muszą jeść danonki, żeby mieć mocne gnaty Tongue A to w ogóle ma być jeszcze jedna płyta? Ratunku...! Smile

Wez uciekaj, bo wyjdzie w pazdzierniku... Laughing
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Jestem nowej płyty ciekawa. Może zeszli na inną lepszą drogę może nie ZOBACZYMY!
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości