• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

666

Nie wiem czy tu, ale zamieszczę to tu.

Poszukuję pierścienia/sygnetu z wypisanym 666. Żadne czaszki czy pentagramy, po prostu trzy cyfry - 666. Czy ktoś się w ogóle spotkał z czymś takim? Może być także wisior.

A drugie pytanie mam takie, że nie bardzo wiem, o co chodzi z rozmiarami pierścieni w sklepie. N, Q, T, W a w przecież ja nie wiem czemu te litery odpowiadają, może ktoś wyjaśnić?
Pozdrawiam
Odpowiedz

każda z liter to miara średnicy:
N to średnica penisa chochoła, Q - czarciego pomiota, T - diabła, zaś W - chuja samego belzebuba.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Hmm nie chcę wyjść na dyletanta, ale niewiele mi to pomogło, jeśli chodzi o przelicznik na cm.
Odpowiedz

To znaczy, że nie jesteś dość blisko Szatana.
Jeśli obcujesz z siłami nieczystymi, to po otworze pod plecami poznasz jaka literka ci przysługuje.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

serwer nie umie poszukać w google?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

po co google jak jest Jałokim? Mr. Green
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

http://www.youtube.com/watch?v=PYv4Adr0TGs
Musisz puścić te piosenkę od tyłu jutro o północy, stojąc na rękach na grobie babci. Wtedy otrzymasz odpowiedz na swoje pytania.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości