• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6-VI-06 MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SZNURA

raf667 napisał(a):Dobra,dobra cwaniaki ale na żywo to byście nie wygarneli takiemu NS-owi Surprised

a ty bys sam na zywo wygarnal kibicowi widzewa? albo trzem? bo zarowno kibice, jak i ns'e maja to do siebie ze chodza w stadach
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a ty bys sam na zywo wygarnal kibicowi widzewa?

Wszystko zależy od sytuacji.
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Wszystko zależy od sytuacji.

Gdyby mieli po 12 lat to by wygarnął
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Gdyby mieli po 12 lat to by wygarnął

Czyli tobie i twoim kumplom?
Odpowiedz

Bo taki ze mnie kibic a tym bardziej ns, że ho ho. Pudlo tym razem człowiekumenziom
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Bo taki ze mnie kibic a tym bardziej ns, że ho ho. Pudlo tym razem człowiekumenziom

Ale wiek trafiłem.
Odpowiedz

Pewnie. Wymieniamy sie na pokemony?
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Dobra,dobra cwaniaki ale na żywo to byście nie wygarneli takiemu NS-owi Surprised

nie bo wcale dzisiaj naziol nie dostal koncertowego wpierdolu w aurorze.
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Slava!

Zwolennikom trve BM, NSBM i BDSM przypominam iz jutro jest MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SZNURA. Ja jutro zbieram swoja ekipe NS i ide napierdalac pozerow i siac aryjski terror. A pozostalym polecam skladanke „The Day Of The Rope”: 70 minut muzyki, 16 numerów. Zamieszczone zostały na nim takie trve hordy jak: Honor, Brander, Warhead, Infernal SS, Wolf's Moon, Gammadion, Trivial Thorn, Pomeranian Pride, Ekspansja, Swastyka. To dobry materiał i konkretny kop w mordę negrosemickiego rezimu ktory niszczy nasz praslowianski kraj.

A tu fragment znalezionego ogloszenia na ten temat, dot. polecanej skladanki:

Official Statement on Participation:

# Listen to „The Day Of The Rope”at full blast in your car.
# Listen to „The Day Of The Rope”at full blast in your home.
# Listen to „The Day Of The Rope”at full blast at your place of employment.
# Listen to „The Day Of The Rope”at full blast in any public place you prefer.

# Spray paint Graveland logos on churches, synagogues, or cemeteries.

# Play Graveland covers with your own band.

DO NOT use headphones! The objective of this day is for everyone within earshot to understand that it is the International Day Of The Rope.

88!

Nie inaczej!
i na huj to komu zjebie?
and now is forever...
Odpowiedz

haha .
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):nie bo wcale dzisiaj naziol nie dostal koncertowego wpierdolu w aurorze.
XdkyX, lanserze jebany, juz nie opowiadaj jak to wpierdole spuszczasz. Wiem jak to tam wtedy w aurorze było, kto naziola wyciągnął, kto mu dojebał, więc ty mogłeś być tylko w tłumie młodzieży, która przekopała i tak już zmasakrowanego typa.
Odpowiedz

Az stane w obronie swojego kolegi - on wcale nie napisal ze sam spuscil komus wpierdol, zreszta warunkow fizycznych ku temu nie posiada. Znajac go to stal gdzies z Broskiem i Nicponiem i sie patrzyl Big Grin
Odpowiedz

aurora to burdel czy czyjas stara?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Istny:
XdkyX napisał(a):

nie bo wcale dzisiaj naziol nie dostal koncertowego wpierdolu w aurorze.
Z cytowanej wypowiedzi w kontekście dyskusji zrozumiałem co innego. Ale może poczekajmy co sam XdkyX ma do powiedzenia.

PS. Swoją droga rzucanie ksywkami koleżków na necie uważam za nienajlepszy pomysł.
Odpowiedz

gosh. of korz ze stalem z boku Big Grin
poprzez swoja poprzednia wypowiedz chcialem jedynie obnazyc kosmiczny debilizm cytowanego, oraz fakt ze koles ktory go wyciagnal nie wygladal na byka, ani pompe a udalo mu sie pokazac co to znaczy fajt fer. dziekuje

istny: czuje sie zaszczycony ze stanales w mojej obronie :* jeden umiesz tutaj czytac Big Grin Big Grin
akurat wtedy bylismy z Nicponiem w srodku a zaczeli sie napierdalac kolo mnieSmile brosiek to juz wtedy najebany szedl do monopola
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości