• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 Ulubione zespoły reprezentujące scene HARDCORE ?

hmmm......ostatnio zauwazylem, ze jezeli chodzi o Agnostic, Blood4Blood czy Terror to 90% mocy kapeli to wokalisci Smile
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Za wokalem Blood For Blood nie przepadam specjanie. Za to Roger Miret to geniusz w swojej kategorii.

Ale co bu nie mówić- Stigma jest być może nawet jeszcze większym geniuszem.
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

1.Kat 2.Behemoth 3.Cradle Of Filth Jeszcze może być Slipknot
Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło...
Odpowiedz

Drago666 napisał(a):1.Kat 2.Behemoth 3.Cradle Of Filth Jeszcze może być Slipknot

Normalnie bym powiedział: dobry żart. Ale spotkałem się tu już z naprawdę szczgólnymi przypadkami, więc powiedz proszę że żartujesz, ok?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Drago666 napisał(a):1.Kat 2.Behemoth 3.Cradle Of Filth Jeszcze może być Slipknot

zapomniales dorzucic Avril (_ _)"
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

nie pier.dol kat ?? behemoth?? cradle of filth ?? ty jesteś jeb.nięty jeśli nie odróżniasz trasha , blacka czy death od hardcora to nic nie pisz kretynie :!: :!: Mad
Odpowiedz

sam sie zaoraj matole, bo nie ma czegoś takiego jak trash

Dzem: Ze nie wspomne o odmianie tego slowa..
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

a kat , kreator , slayer , megadeth to co to jest??kretynie głopi!! Evil or Very Mad
Odpowiedz

thrash chlopie, thrash..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

morgor napisał(a):a kat , kreator , slayer , megadeth to co to jest??kretynie głopi!! Evil or Very Mad

THRASH

Jakk kogoś poprawiasz, a sam robisz błąd robisz z siebie debila, wiesz?
Odpowiedz

kur.wa machłem sie przez przypadek a wy jusz kozacy Evil or Very Mad

Dzem: Co zobiles? ;p
Odpowiedz

teraz pewnie też się "machłeś"?
Odpowiedz

machłem przez ch no nie?? bo machadło ?? nie kumam jusz o co wam chodzi Big Grin
Odpowiedz

Pisze sie 'machnalem'.. Ale skonczmy juz ot..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Jak tak się to czyta, można tylko siąść i płakać... Czy tak trudno pomyśleć zanim coś się napisze?!
Odpowiedz