- Liczba postów:
- 109
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
niestety nie znam... ale jak warto to ściągne.. - WARTO??
nie , nie jestem dziewczyną ( to powinną starczyć)
- Liczba postów:
- 109
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
sorry nie wiedziałem że taki wrażliwy jesteś... ale skoro powiadasz że warto to może i zakupie
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Heh no ja zwykle najpierw ściągam mp3, i jeśli zespół mi się podoba, to wtedy kupuję płyty. Niestety bidny człowiek jestem i nie stać mnie na kupowanie płyty w ciemno - jeszcze się okaże, że mi się nie spodoba. Wolę kupić coś, po czym wiem, czego się spodziewać, np. wreszcie dorwać oryginał Welcome To Hell (ostatnio sprowadzili do Media Markt).
- Liczba postów:
- 109
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
dokładnie... wydawało mi sie to całkiem normalne że nie każdgo stać na kupowianie płyt w ciemno...
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
[quote="Dżemik"]No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy..
quote]
Jak czytam tak durne posty, to nie wiem, śmiać się czy płakać.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. 
(*)- piszac 'pedalska' nie mam na celu obrazania ww bandow.. Po prostu chce odroznic 'pedalski' heavy metal (czyli ten z wysokimi wokalami), od reszty zespolow z tego gatunku.. Nie przychodzil mi do glowy zaden sysnonim.. 
ty skurwielu pierdolony, widac z powyzszego postu, ze pojecia nie masz ani o Heavy Metalu, ani tym bardziej o muzyce. Za to, co napisales powyzej, zaslugujesz na soczysty wpierdol, zapamietaj. Osmieszyles sie, i WYPIERDALAJ, najlepiej w ogole sie nie wypowiadaj w tym dziale, skoncz gimnazjum i przestan sluchac muzyki, bo profanujesz ja w ten sposob. A najlepiej zaoraj sie kurwiu!
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Nevermore napisał(a):Dżemik napisał(a):No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. 
Zamiast medrkowac wypowiedzialbys sie na temat kapeli.. Powinienes ja znac.. W koncu to Twoje klimaty, nie?
A falsety u faceta kojarza mi sie z kastracja.. I beda sie kojarzyc dalej, mimo twoich wywazonych i pelnych sarkazmu postow..
Nie podniecaj się tak, dżemik, Zespół znam, podoba mi się, ale bez przesady.Battlecry under a winter sun uważam za ich najlepsze dzieło, takie 7.5/10.Ogólnie dobry zespół.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 109
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Nevermore napisał(a):[quote="Dżemik"]No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. 
quote]
to czekamy na te mądre....