- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
-6/10, ale przynajmniej próbowałaś.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
ja pierdole jakie kopanie leżącego
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
Rene,ty jesteś jak burdel mama,która ma się za księżniczkę. Miotasz się jak pokurwiona,chyba nawet gdyby ktoś ci siekerą w pysk wyjebał to próbowałabyś jakąś riposte wymyślić. Nikt już cie szmato nie traktuje poważnie. Może z Kiszą,która dopiero forum poznajesz jakoś Ci idzie,ale od reszty juz tyle razy po ryju dostałaś,ze pizda mała.
- Liczba postów:
- 826
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Co ty chcesz, Kisza napierdala jak zawodowy fajter z klatki.
- Liczba postów:
- 210
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
łał, niespodzianka, chyba znów powinnam poczuć się zaszczuta.
podziękowania składasz wg listy na gg?
a tak na marginesie... wąchaj pyte kot filemona i wyliż kasztaniakom. przecież ciebie tu nie ma bycz
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Prawie udało ci się mnie rozśmieszyć, jak również nie pogrążyć siebie i zachować twarz.
A teraz możesz całkowicie wypierdalać.
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Albo nie zrozumiałaś, albo udałaś że nie rozumiesz. Powiem więc wprost â jesteś ostatnią, ale to kurwa najostatniejszą osobą, która może mi wytknąć popadanie w schematy, powielanie tekstów, zrzynanie jechanek czy spinanie się do granic możliwości przy ich wymyślaniu z tej prostej przyczyny, że jak do tej pory była to twoja domena, niczyja inna, a ja wchodzić ci w kompetencje nie mam zamiaru. Rób dalej swoje, na pewno jeszcze nie raz dostarczysz tym wszystkim uciechy. Względnie uczucia politowania. No w każdym razie mi na pewno.