• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1349

Co myślicie o tej zacnej norweskiej (a jak Laughing ) hordzie.Jak oceniacie zespół w którym udziela się wszystkim znany i lubiany Frost?Jak dla mnie porządny black, taki jaki powinien być.Jakie jest wasze zdanie??
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Muzycznie Beyond the Apocalypse jest zajebiste, wczesniejsze troszke mniej (chociaz Liberation ma tez troche siary). Ideologii tu nie ma wiec rozpatruje tylko grajkowanie, ktore jest ok.
Az sobie zapuszcze demko.
Odpowiedz

Jak dla mnie muzycznie nie jest źle, ale wokal jest do dupy. Da się słuchać ale bez rewelacji.
Odpowiedz

Eee tam Surprised Ravn drze mordę bardzo przyzwoicie Smile W końcu nie każdy musi "śpiewać" jak Ihsahn Wink
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

płytę Liberation uważam za małe objawienie na scenie black metalowej, a "Beyond the..." też jest zajebista. Stare dobre granie Smile
Odpowiedz

1349 rozpierdala, "Liberation" jest moim zdaniem lepsze od "Beyond The..." mimo że cover Mayhem zjebali jak pan bug żółwia (ale można im wybaczyć) to jednak moim zdaniem "Chaos Preferred" jest najlepszą ich płytą, mimo że o tylko demo.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Chujowe brzmienie gitar. Zaciekawia na chwile, a potem tworzy album niezwykle nudnym. Ogolnie to chujnia.
AVE JA!!!
Odpowiedz

nuuuuuuda
Odpowiedz

Prawdziwy Pure black metal.Frost miażdzy na garach ogółem świetna kapela.Najlepsza płyta:Liberation Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości