• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Świąteczny imidż forum :)

Co Wy na to, aby na czas świąt wprowadzić do szaty forum jakieś stosowne dekoracje? Np. czapka Mikołaja dla tej czachy, or samfin lajk det. Smile
Odpowiedz

i różowe wstążeczki na nowy rok... Surprised
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

dobre dobre Big Grin tylko zeby tego za duzo nie było... ale jakis akcenciki umilą dyskusje na forum Big Grin
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Ja proponuje ogolnie odnowic forum, bo ta wersja sie troche postarzala ;p
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Co Wy na to, aby na czas świąt wprowadzić do szaty forum jakieś stosowne dekoracje? Np. czapka Mikołaja dla tej czachy, or samfin lajk det. Smile

Ja osobiście jestem na nie. Co roku mam po dziurki w nosie świątecznej komerchy, ale racja nieco odnowić imidż forum by się przydało, ale nie w duchu świątecznego pojednania.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Moze jakis inny Layout forum(kolor, logo) ? itepe. Co do Swiat to przeca nasi poganscy bracia i inne małe szatany beda wkurwieni ze swietujemy katolickie swieto . Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Myslicie, ze Nosferatu lub Succubusowi bedzie sie chcialo robic swiateczny layout forum? Wink Watpie.. Surprised A potem tak bedzie:

[Obrazek: bozawracal9jl.jpg]

PS> Zawsze mozecie strzelic sobie nowe, swiateczne avatary.. :]
PS2> Pomysl fajny, acz chyba niewykonalny..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

taaa... już mi się chce ubierać logo Death w świąteczną czapeczkę :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Axel napisał(a):Co do Swiat to przeca nasi poganscy bracia i inne małe szatany beda wkurwieni ze swietujemy katolickie swieto . Laughing Laughing Laughing

Nie inaczej, zaiste trv słowa.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

ja sobie 6 grudnia walne na miesiąc czapeczke fajnąBig GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Ja proponuje ogolnie odnowic forum, bo ta wersja sie troche postarzala ;p
Popieram. Zmiana kolorystyki, wywalenie tej wiejskiej pieszczochy (wiejskiej jako część szaty graficznej forum) itp.. Może jakiś Admin kiedyś to przeczyta Confusedhock:
Odpowiedz

Już dawno chcieliśmy zmienić wygląd forum na coś jaśniejszego, ale narazie bez echa.
Zobaczymy, mogę obiecać, że będę dzielnie walczyć o coś jaśniejszego (:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Ja osobiście jestem na nie. Co roku mam po dziurki w nosie świątecznej komerchy, ale racja nieco odnowić imidż forum by się przydało, ale nie w duchu świątecznego pojednania.

Dokladnie!
Barça es más que un club
Odpowiedz

Obecne layout jest świetne, nie mędzy ocu, przejrzyste. Na chvj to zmieniać?
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Proponuje rozowe tlo z kwiatkami, dodac pare smokow ,jakiegos rycerza na koniu,moze gumusie... bedzie git ! Nie inaczej ! Wink
Odpowiedz