• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)

niektóre testy wyszły mi jak te 2 % a inne jak te 98 % Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

chciałbym Wam przedstawić mojego przyjaciela Szymona Badurę z Morawic (ośrodek psychiatryczny). Szymon jest dość trudnym dzieckiem co pokazuje nam ten oto filmik - najlepiej odtworzyć go Quicktime Playerem :
http://rapidshare.de/files/9912589/szymo...a.3gp.html

Postanowiłem dodać do posta filmik przedstawiający Black Metalową kolędę "Abba Szatanie" w wykonaniu zespołu mehyaM.
http://rapidshare.de/files/9913008/Ave_satan_3.3gp.html

Oprócz tego miażdżąca fota mojego "kolegi", który chciał zostać sławny. Owy chłopiec wielbi Varga(Burzum).
http://rapidshare.de/files/9913316/Blood...r.jpg.html
Odpowiedz

Cytat:Coś duże te 2%, bo mi wyszło identycznie, ale w odróżnieniu od coniektórych w życiu nie przyszło by mi do głowy by publicznie się tym szczycić podbudowując swe zakompleksione ego zapewne
Rzeczywiscie , moje chamstwo i chwalenie sie nie znaja granic . To nie ja przychodze na forum zeby bluzgac innych i ich ponizac tylko dlatego zeby podreperowac swoje male zdeptane ego . Szukasz zaczepki - wyjdz na ulice i pobaw sie z lysym lebkiem . Pozatym Twoje zarzuty sa wprost zabawne . Juz w pewnym temacie wspominalem o tym - nie masz sie do czego przyczepic , odpusc sobie a nie wyszukuj problemu na sile - to chyba proste i logiczne .
Cytat:Wniosek - test jest specjalnie tak skonstruowany by was podudować po wpadkach w poprzednich.
Genialna teoria ! Nie sposob sie z nia nie zgodzic ! ROTFL .
Cytat:Aż dziw bierze, że znajduja się naiwniacy, rzeczywiście przekonani o swej wyjątkowości i nieszablonowości procesu myślowego w oparciu o tenże teścik. Widać, że jednak...
Az dziw bierze , ze znajduja sie tacy kretyni Twojego pokroju ktorzy poprzez forum muzyczne (natomiast o muzyce nie majac zadnego pojecia ) odreagowywuja swoje zyciowe niepowodzenia i stresy , bluzgajac wszystkich naokolo , offtopujac itd. Lemmy sie za Ciebie wstydzi ...
Odpowiedz

Szanowni Państwo, oto mam zaszczyt przedstawić Wam, przykład nagromadzenia się kompleksów u jednostki niepospolity, okraszony, a jakże, dawką hipokryzji nie ustępującą w niczem powyższemu. Uwaga, uwaga, siadać proszę i podziwiać.

KubusPuchatek napisał(a):
Cytat:Coś duże te 2%, bo mi wyszło identycznie, ale w odróżnieniu od coniektórych w życiu nie przyszło by mi do głowy by publicznie się tym szczycić podbudowując swe zakompleksione ego zapewne
Rzeczywiście , moje chamstwo i chwalenie się nie znają granic .

I oto kompleksów seria pierwsza, pana naszego czcigodnego, bez przyczyny większej, wobec słów mych stonowaniem i wyważeniem mogących poszczycić się, okaz wyjeżdża z uwagą kalibru srogiego - sugerując, iz o chamstwo i chwalenie się bez granic wszelkich jest posądzanym. Mój drogi, o nic takiego nie zostałeś posądzonym, jednakże, tymniemniej, uwagę tą poczynić musiała osoba twa, mniemam zacna.

Cytat:To nie ja przychodze na forum zeby bluzgac innych i ich ponizac tylko dlatego zeby podreperowac swoje male zdeptane ego .

Komedii ciąg dalszy, która wobec niepodważalnego twierdzenia, że więkość istot ludzkich ocenia drugich poprzez pryzmat własnego ego jest wysatczająco wymowna i nie potrzebuje komentarza. Podobnie jak wyjaśnienia z którymi tak, nie wiedzieć czemu, śpieszy nasz bochater.

Cytat: Szukasz zaczepki - wyjdz na ulice i pobaw sie z lysym lebkiem .

Zaiście nie wiem ja co nasz komediant miał na myśli, którz to jest owym łysym łebkiem, wnikać mi ciężko. Nie sposób zgadnąć czy chodzi tu o mą osobę bawiącą się ze "swoim" łysym łebkiem (głową, dyńką, taką którą można uderzać osobników wokół mniemam), czy o istotę postronną. Nie będę tu gwoli ścisłości i przyzwoitości przytaczał, wobec powagi miejsca i czasu, jakie jeszcze skojarzenia nasuwa nam ów "łysy łebek". Wiedzę tą tajemną, termin ów objaśniającą posiadł jeno nasz okaz, w jakiż sposób, wobec jakich doświadczeń, nie wnikam i wiedzieć nie chcę.

Cytat:Pozatym Twoje zarzuty sa wprost zabawne .

Kolejny kwiatek, kolejny kompleks. Nasz bochater, podbudowany tak nie dawno wynikami testu, zaliczającego go do zacnego i jakże nielicznego grona 2% myślących "inaczej", zaszczytnych indywidualistów, nonkonformistów, a jaże, czuje zagrożenie swej osiągniętej z takim trudem zacnej pozycji, określając uwagi me jaknajtrafniejsze mianem "zarzutów". Kto tutaj jest śmieszny.

Cytat:Juz w pewnym temacie wspominalem o tym - nie masz sie do czego przyczepic , odpusc sobie a nie wyszukuj problemu na sile - to chyba proste i logiczne .

Nasza łączka obrasta z każdym słowem. Napisał autor powyższej riposty czepiającej się mych wyważonych i trafnych uwag, co jeno potwierdza ich słuszność. W tej chwili to ty się czepiasz.

Cytat:
Cytat:Wniosek - test jest specjalnie tak skonstruowany by was podudować po wpadkach w poprzednich.
Genialna teoria ! Nie sposob sie z nia nie zgodzic ! ROTFL .

Kolejna wypowiedź potwierdzająca jak bardzo poczuł się zagrożony na swej pozycji nasz indywidualista. Jednakże w swym jakże nieszablonowym procesie myślowym nie wpadł na pomysł, że to, co powyżej może być... ironią.

Cytat:
Cytat:Aż dziw bierze, że znajduja się naiwniacy, rzeczywiście przekonani o swej wyjątkowości i nieszablonowości procesu myślowego w oparciu o tenże teścik. Widać, że jednak...
Az dziw bierze , ze znajduja sie tacy kretyni Twojego pokroju

Miało być też o hipokryzji, no i jest. Powiedział człowiek zarzucający mi obrażanie poglądów niezgodnych z moimi oraz osób je rezprezentujących. Żałość. Hipkryzja pełną gębą, połączona oczywiście z szacunkiem dla ludzi reprezentujących inny pogląd w zakresie procesów myślowych swych "adwersarzy".

Cytat: ktorzy poprzez forum muzyczne (natomiast o muzyce nie majac zadnego pojecia )

Uargumentuj albo giń. Bardzo ciekaw jestem na jakiej podstawie nasz kompleksów pełen wysnuł tak postępową tezę.

Cytat: odreagowywuja swoje zyciowe niepowodzenia i stresy ,

Uwaga o sposobie oceniania innych już została poczyniona. Zatem bardzo proszę mów za siebie i nie rób ze mnie kozła ofiarnego na którego zrzucasz swe wady, przywary etc.

Cytat:Lemmy sie za Ciebie wstydzi ...

Po pierwsze to Jego Wysokość Boska Istota Lemmy
Po drugie wymień powody dla których Jego Wysokość Boska Istota Lemmy miałby się rzekomo mnie wstydzić
Po trzecie, postaraj się o lepszą prowokację
Po czwarte, wstyd Rock'n'Rollowi przynoszą pseudohipisowscy hipokrcyci szczycący się swą uzurpowaną indywidualnością, uważający za nieszablonwych, oryginalnych, a jakze, szafujący przy tym podszytymi judeochrześcijańską zgnilizną hasłami o skrajnej tolerancji i poszanowaniu nawet najbardziej kretyńskich poglądów, postaw, nie czując się zobowiązanymi do ich przestrzegania gdy zajdzie potrzeba.

Koniec OT, znów ma biedna alergia, wracam do bawienia się testami.

P.S. Twoja niczym nieuzasadniona riposta, wobec faktu wyważenia i stonowania mej poprzedniej wypowiedzi, świadczy jeno i wyłącznie o trafności uwag przez osobę mą wcześniej poczynionych. Niestety.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

EOT, zamykam ewentualne zażalenia proszę kierować na priv do Dżemika Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Na reszte odpowiem pozniej bo w tej chwili nie mam czasu (edytujac tego posta ) , ale najbardziej rozbawilo mnie to :
Cytat:Cytat:

ktorzy poprzez forum muzyczne (natomiast o muzyce nie majac zadnego pojecia )

Uargumentuj albo giń. Bardzo ciekaw jestem na jakiej podstawie nasz kompleksów pełen wysnuł tak postępową tezę.
Hmm ... wytlumacz mi wiec , jakim magicznym sposobem majac ponad 500 postow , wypowiadales sie w mniej niz 20 tematach traktujacych o zespolach . [Aplauz] , z czego polowa postow w tych tematach to jakies brednie ? Wytlumacz to w jakis logiczny sposob . W moim mniemaniu swiadczy to tylko o Twoim calkowitym braku wiedzy muzycznej .

Ale basta , koniec . Nie chce sie dalej kłócic na forum , bo nie ma to sensu i draznimy tylko moderatorow .
pozdrawiam
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):bochater.
O kurvva...
Odpowiedz

Scully napisał(a):
O kurvva...

hehe
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Mamy Cie! Laughing

buheheee wpadles ;P
Odpowiedz

Amy napisał(a):
Scully napisał(a):
O kurvva...

hehe
Zdarza się nawet najlepszym moi zacni humaniści,co to często 'w ogóle' zwykli są pisać 'wogóle' itp itd etc.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Niestety... kretynizm i zakompleksienie coniektórych tutaj nie znają granic, ale wobec przyczepienia się praktycznie tylko i wyłącznie do jednego błędu, w dodatku ortograficznego, który owszem, zdarzyć się może, pozostaje mi cieszyć się niezmiernie wnosząc, że treść merytoryczna mej wypowiedzi jest bez zarzutu. Widać, nie było się już do czego innego przyczepić.

Scully napisał(a):
O kurvva...

O proszę, proszę, kolejna komediancka osobistość na tym forum zatęskniła nad mymi uwagami.

Cytat:Wysłany: Sro Gru 28, 2005 3:56 am

Daruj sobie, już się kilka razy wyraźnie ośmieszyłaś, więc skończ czyhać na moją każdą literówkę, błędzik nie błędzik, redagując po cichu każdą zapewne z mych wypowiedzi, wyszukując, aż tylko zdarzy mi się jakaś wpadeczka, by móc się doń przyczepić… bo najprościej w świecie się wobec takiej sytuacji ośmieszasz, udowadniając, że masz naprawdę jakieś, bo ja wiem ...kompleksy wobec mej osoby? Bo już naprawdę nie wiem jak to nazwać, chcesz się dziecinko do czegoś dowalić, to bardziej się postaraj.

KubusPuchatek napisał(a):Hmm ... wytlumacz mi wiec , jakim magicznym sposobem majac ponad 500 postow , wypowiadales sie w mniej niz 20 tematach traktujacych o zespolach .

Hę? Że, co, że jak? Wywołujesz na mej twarzy już nie tyle śmiech co grymas zniesmaczenia ... Faktycznie, jestem tu jedyną absolutnie osobistością której podobny "zarzut", mocno przesadzony, można by poczynić. Zapewne jestem w stanowiących niepodważalną mniejszość kolejnych "2%". Ale oczywiście dla tak rozgarniętej osoby jak twoja indywiudualność wystarczy to by taką a nie inną, skończoną dla mnie w swej śmieszności tezę postawić. Przejrzyj sobie całość rozmów na ty forum prowadzonych.

Cytat: z czego polowa postow w tych tematach to jakies brednie ? Wytlumacz to w jakis logiczny sposob . W moim mniemaniu swiadczy to tylko o Twoim calkowitym braku wiedzy muzycznej .

To może się przyczepisz do tych "bredni" gdy mają one miejsce z mej strony wtedy kiedy czas i mijesce ku temu? Narazie to ty bredzisz, ale skoro wypowiedziałem się w dwudziestu tematach (mniemam 20 razy) to poproszę o przykłady owego bredzenia, potwierdzającego mój rzekomy całkowity brak wiedzy muzycznej w liczbie 10.

Cytat:Ale basta , koniec . Nie chce sie dalej kłócic na forum , bo nie ma to sensu

Racja nie ma to sensu, wobec śmieszności twoich zarzutów, niejednokrotnie sprowadzających się do podczepiania mi słów i czynów które z mej strony nie miały miejsca.

A wracając do tematu....

http://forum.rockmetalshop.pl

Dla mnie najwspanialsza, najśmieszniejsza stronka jaką kiedykolwiek stworzono Big Grin Big Grin Laughing Laughing Laughing Jeszcze przez żadną tyle razy mój obiad/picie nie lądował/lądowało tak często na ekranie monitora Wink
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Cytat:http://forum.rockmetalshop.pl

Dla mnie najwspanialsza, najśmieszniejsza stronka jaką kiedykolwiek stworzono

Gwoli czepialstwa.
Odpowiedz

Rotfl, już śpiesze z korektą. Oto errata: "stronka", mój drogi, "stronka":>
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Niestety... kretynizm i zakompleksienie coniektórych tutaj nie znają granic, ale wobec przyczepienia się praktycznie tylko i wyłącznie do jednego błędu, w dodatku ortograficznego, który owszem, zdarzyć się może, pozostaje mi cieszyć się niezmiernie wnosząc, że treść merytoryczna mej wypowiedzi jest bez zarzutu. Widać, nie było się już do czego innego przyczepić.

Scully napisał(a):
O kurvva...

O proszę, proszę, kolejna komediancka osobistość na tym forum zatęskniła nad mymi uwagami.

Cytat:Wysłany: Sro Gru 28, 2005 3:56 am

Daruj sobie, już się kilka razy wyraźnie ośmieszyłaś, więc skończ czyhać na moją każdą literówkę, błędzik nie błędzik, redagując po cichu każdą zapewne z mych wypowiedzi, wyszukując, aż tylko zdarzy mi się jakaś wpadeczka, by móc się doń przyczepić… bo najprościej w świecie się wobec takiej sytuacji ośmieszasz, udowadniając, że masz naprawdę jakieś, bo ja wiem ...kompleksy wobec mej osoby? Bo już naprawdę nie wiem jak to nazwać, chcesz się dziecinko do czegoś dowalić, to bardziej się postaraj.
Zauważyłam dziś mimochodem i zastanawiałam się, jak bardzo tym razem się napniesz. Nie rozczarowałam się: aż Ci gałki oczne wyłażą jak w Gravesie-Basedowie, rzygaczu drogi.
Odpowiedz

Darujcie sobie, ciągłe usuwanie Waszych postów wcale nie jest zabawne.
Odpowiedz