12-27-2005, 02:29 PM
niektóre testy wyszły mi jak te 2 % a inne jak te 98 %

chamy są wśród nas
gardzę wami i się śmieje z was

Cytat:Coś duże te 2%, bo mi wyszło identycznie, ale w odróżnieniu od coniektórych w życiu nie przyszło by mi do głowy by publicznie się tym szczycić podbudowując swe zakompleksione ego zapewneRzeczywiscie , moje chamstwo i chwalenie sie nie znaja granic . To nie ja przychodze na forum zeby bluzgac innych i ich ponizac tylko dlatego zeby podreperowac swoje male zdeptane ego . Szukasz zaczepki - wyjdz na ulice i pobaw sie z lysym lebkiem . Pozatym Twoje zarzuty sa wprost zabawne . Juz w pewnym temacie wspominalem o tym - nie masz sie do czego przyczepic , odpusc sobie a nie wyszukuj problemu na sile - to chyba proste i logiczne .
Cytat:Wniosek - test jest specjalnie tak skonstruowany by was podudować po wpadkach w poprzednich.Genialna teoria ! Nie sposob sie z nia nie zgodzic ! ROTFL .
Cytat:Aż dziw bierze, że znajduja się naiwniacy, rzeczywiście przekonani o swej wyjątkowości i nieszablonowości procesu myślowego w oparciu o tenże teścik. Widać, że jednak...Az dziw bierze , ze znajduja sie tacy kretyni Twojego pokroju ktorzy poprzez forum muzyczne (natomiast o muzyce nie majac zadnego pojecia ) odreagowywuja swoje zyciowe niepowodzenia i stresy , bluzgajac wszystkich naokolo , offtopujac itd. Lemmy sie za Ciebie wstydzi ...
KubusPuchatek napisał(a):Cytat:Coś duże te 2%, bo mi wyszło identycznie, ale w odróżnieniu od coniektórych w życiu nie przyszło by mi do głowy by publicznie się tym szczycić podbudowując swe zakompleksione ego zapewneRzeczywiście , moje chamstwo i chwalenie się nie znają granic .
Cytat:To nie ja przychodze na forum zeby bluzgac innych i ich ponizac tylko dlatego zeby podreperowac swoje male zdeptane ego .
Cytat: Szukasz zaczepki - wyjdz na ulice i pobaw sie z lysym lebkiem .
Cytat:Pozatym Twoje zarzuty sa wprost zabawne .
Cytat:Juz w pewnym temacie wspominalem o tym - nie masz sie do czego przyczepic , odpusc sobie a nie wyszukuj problemu na sile - to chyba proste i logiczne .
Cytat:Cytat:Wniosek - test jest specjalnie tak skonstruowany by was podudować po wpadkach w poprzednich.Genialna teoria ! Nie sposob sie z nia nie zgodzic ! ROTFL .
Cytat:Cytat:Aż dziw bierze, że znajduja się naiwniacy, rzeczywiście przekonani o swej wyjątkowości i nieszablonowości procesu myślowego w oparciu o tenże teścik. Widać, że jednak...Az dziw bierze , ze znajduja sie tacy kretyni Twojego pokroju
Cytat: ktorzy poprzez forum muzyczne (natomiast o muzyce nie majac zadnego pojecia )
Cytat: odreagowywuja swoje zyciowe niepowodzenia i stresy ,
Cytat:Lemmy sie za Ciebie wstydzi ...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:Cytat:Hmm ... wytlumacz mi wiec , jakim magicznym sposobem majac ponad 500 postow , wypowiadales sie w mniej niz 20 tematach traktujacych o zespolach . [Aplauz] , z czego polowa postow w tych tematach to jakies brednie ? Wytlumacz to w jakis logiczny sposob . W moim mniemaniu swiadczy to tylko o Twoim calkowitym braku wiedzy muzycznej .
ktorzy poprzez forum muzyczne (natomiast o muzyce nie majac zadnego pojecia )
Uargumentuj albo giń. Bardzo ciekaw jestem na jakiej podstawie nasz kompleksów pełen wysnuł tak postępową tezę.
Vomitor napisał(a):bochater.O kurvva...
Scully napisał(a):Vomitor napisał(a):bochater.O kurvva...
Amy napisał(a):Zdarza się nawet najlepszym moi zacni humaniści,co to często 'w ogóle' zwykli są pisać 'wogóle' itp itd etc.Scully napisał(a):Vomitor napisał(a):bochater.O kurvva...
hehe
Cytat:Wysłany: Sro Gru 28, 2005 3:56 am
KubusPuchatek napisał(a):Hmm ... wytlumacz mi wiec , jakim magicznym sposobem majac ponad 500 postow , wypowiadales sie w mniej niz 20 tematach traktujacych o zespolach .
Cytat: z czego polowa postow w tych tematach to jakies brednie ? Wytlumacz to w jakis logiczny sposob . W moim mniemaniu swiadczy to tylko o Twoim calkowitym braku wiedzy muzycznej .
Cytat:Ale basta , koniec . Nie chce sie dalej kłócic na forum , bo nie ma to sensu
Cytat:http://forum.rockmetalshop.pl
Dla mnie najwspanialsza, najśmieszniejsza stronka jaką kiedykolwiek stworzono
Vomitor napisał(a):Niestety... kretynizm i zakompleksienie coniektórych tutaj nie znają granic, ale wobec przyczepienia się praktycznie tylko i wyłącznie do jednego błędu, w dodatku ortograficznego, który owszem, zdarzyć się może, pozostaje mi cieszyć się niezmiernie wnosząc, że treść merytoryczna mej wypowiedzi jest bez zarzutu. Widać, nie było się już do czego innego przyczepić.Zauważyłam dziś mimochodem i zastanawiałam się, jak bardzo tym razem się napniesz. Nie rozczarowałam się: aż Ci gałki oczne wyłażą jak w Gravesie-Basedowie, rzygaczu drogi.
O proszę, proszę, kolejna komediancka osobistość na tym forum zatęskniła nad mymi uwagami.
Cytat:Wysłany: Sro Gru 28, 2005 3:56 am
Daruj sobie, już się kilka razy wyraźnie ośmieszyłaś, więc skończ czyhać na moją każdą literówkę, błędzik nie błędzik, redagując po cichu każdą zapewne z mych wypowiedzi, wyszukując, aż tylko zdarzy mi się jakaś wpadeczka, by móc się doń przyczepić⌠bo najprościej w świecie się wobec takiej sytuacji ośmieszasz, udowadniając, że masz naprawdę jakieś, bo ja wiem ...kompleksy wobec mej osoby? Bo już naprawdę nie wiem jak to nazwać, chcesz się dziecinko do czegoś dowalić, to bardziej się postaraj.