• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Śmiać się, czy płakać?

No co Wy? Disco polo jest o niebo lepsze Wink
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

no w sumie Big GrinBig Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

przeciez oni tam swietnie pasuja ... Big Grin Big Grin

zreszta kogo obchodzi eurowizja - tam nigdy nie ma dobrej muzy... Laughing
Odpowiedz

smiec sie ... ;P eurowizja to taaaaaaaaki fajny konkurs
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Śmiejcie sie ale w 2000 Finowie w konkursie na zespół który miał wyjechac na eurowizje wystawili Nightwish.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

hehe.. Tongue

Ale swoja droga.. w skandynawii metal nie jest muzyka niszowa.. tam kapelki z przytupem sa na szczytach telewizyjnych list przebojow..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

W sumie tak, no ale Nightwish zają 2 miejsce w tych eliminacjach i nie pojechał Sad . Bo komisja zdecydowała, że pojedzie jakiś shit (Nightwish miał więcej głosów publiczności) [/code][/quote]
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Mi osobiście się nie pobodają gostki ( ale granie i wokal a nie sami goscie ) a piosenka "Czarna dziewczyna" to totalna kiszka ale powiem wam jedno że jak jestem po kilku głębszych to z kumplami sobie to pośpiewamy dla kupy śmiechu z przewagą kupy Smile Big Grin Angry
All the pieces fall to his wish Smile
Odpowiedz

Cus mi sie widzi ze ten caly Ivan to goth.. popatrzcie na tytuly piosenek.. 'Czarna dziewczyna', 'Czarne oczy'.. wszedzie czarno.. mrok.. sorrow of roses normalnie..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

trv gothic mrock 8)
Odpowiedz

LoL forum goth się kłania
Faktycznie ci goście mają coś na punkcie czarnego
Może tak naprawde czczą szatana a tylko dla zmyły śpiewają takie denne piosenki ?? Smile
Ale "Czarne oczy" to super piosenka po kilku piwach albo całej butelce Martini Smile
Odpowiedz

Cos tym jest z goth. W moim miasteczku organizowane są imprezy gotyckie. Cięzko jest znaleźć to miejsce dlatego, że sama impra jest w piwnicach lokalu a na górze jest normalnie. J zawsze barmani w górnej częsci puszczają "czarne oczy", a myślałem, że robią to dla kamuflarzu. Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Tak , a jak się pewnie puści ich piosenki od tyłu , to mozna usłyszeć , że szatan jest ich bogiem Tongue
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

To prawda Saul Hudson
Puść "Czarne oczy" od tyłu a dowiesz się że oni zapanowali nad całą Polską bo są tam ukryte teksty i znaczenia typu "Ave Satan, Ave Satan, Ave Ave Ave Satan"
Jak nagrają jeszcze piosenke np. "Czarna msza" Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin to wszystkie goty się złączą i zapanują nad światem więc trzeba naj najszybciej powstrzymać tego Ivana i Delfina
Confusedhock: Surprised Surprised Surprised
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości