• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Prison Break

Cytat:Swoją drogą... skąd te przypuszczenia?

eee, nie widziales ostatniego epizodu 2 sezonu? ;) Przeciez wszystko sie "wyjasnia" ;>
Odpowiedz

Haha! Właśnie ten mi został Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

W ostatnich sekundach dobrze sie przypatrz, moze sie skapniesz kto lezy na podlodze ;)
Odpowiedz

Po prostu najgorszy serial jaki tylko istnieje!! Mad
Odpowiedz

pewno, taki klan go bije np. na glowe
Odpowiedz

Acrid na podłodze leży były strażnik, niejaki Bellick no nie ?? Big Grin
Odpowiedz

nie, to jego stara po trepanacji prącia
Odpowiedz

Kto z was lubi PB?
Odpowiedz

ja
Odpowiedz

Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie widziała ani pół odcinka PB i Lost? Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ja nie oglądałem Lost :!:
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie widziała ani pół odcinka PB i Lost?

Pewnie siekniesz sobie za kilka lat wszystkie sezony obu serial w kilka dni, szyderczo smiejac sie z kazdego, ktory czekal jak glupi przez tydzien (tudziez kilka miesiecy w przypadku nowej serii) na kolejny odcinek.

Zazdroszcze tym, ktorzy dowiedzieli sie o PB dopiero, gdy Polshit to puscil. Mogli sieknac juz caly pierwszy sezon bez problemu, a i zalapali sie na koncowke drugiego.

Teraz czeka nas nowy hit, tym razem na TVP1 (po The 4400 i Lost) - "Heroes" (a raczej Herosi), w maju, czwartki 20:00. Zobaczymy, jak to sie spodoba (wczoraj lecial juz 19odcinek, akurat, gdy serial skonczy sie w Stanach, zacznie sie w Polsce [+/-]).
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Zazdroszcze tym, ktorzy dowiedzieli sie o PB dopiero, gdy Polshit to puscil. Mogli sieknac juz caly pierwszy sezon bez problemu, a i zalapali sie na koncowke drugiego.

Zazdrość mi! Wink
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Cytat:Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie widziała ani pół odcinka PB i Lost?
Nie, nie jesteś sam Laughing
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Teraz czeka nas nowy hit, tym razem na TVP1 (po The 4400
no trudno to gowno nazwac hitem!a mialo byc lepsze od lostow. phi!
a co do PB - kurdesz,jak mi sie nie chce czekac na ta 3 serie! ja bym tak chciala juz,od razu Smile
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości