09-28-2004, 04:13 PM
Krolik napisał(a):Coz to kurwa za durne gadanie, ze "manowar jest jedyny i najlepszy"??1. Ja mam swoje zdanie, mówie fakty i to co myślę...
Toz to jakies straszne dogmaty wypowiedziane na pdstawie opinii starszych kolegów... troszke powagi chłopcy...
Krolik napisał(a):Podwójne struny z demaio boga nie czynią, technicznie jest kiszkowaty...wnioskując z twego zachwytu dla tego knypka, moge stwierdzic iż w basistach heavy metalowych obeznany nie jesteś...a jedynie wierzysz w wieści gminne...Twoja zazdrość (o nie wiem co, może o to że manowar jest sławny a ty nie, a może o to że DeMaio tak gra na basie, a ty nie itd..) ukazuje się w postaci tych postów
2. Rzeszów to nie gmina (myślałem że w stolicy jakże tolerancyjnego kraju jakim jest Polska żyją inteligentni ludzie, ale się myliłem)
:?
3. Ja was wcale nie rozumiem. Jeśli mi się muzyka jakiegoś zespołu nie podoba to nie słucham ale także nie krytykuję bo po co??Co mi z tego że powiem iż jakiś zespół jest beznadziejny, ma złych muzyków??
TAK WIĘC KRYTYKUJĄC MANOWAR POKAZUJECIE SWOJĄ GŁUPOTĘ I NIETOLERANCJĘ DO HEAVY METALU(bo manowar jest współtwórcą heavy metalu)
4.Odpowiedz mi szczerze dlaczego tak krytykujesz ten zespół??