06-29-2006, 09:45 AM
MaFFej napisał(a):Necroblood napisał(a):taa? Wiesz, chyba jednak słyszałem i prawde powiedziawszy nawet gdybym był najebany w życiu bym nie napisał o nich w temacie najlepsza sekcja rytmiczna...
Po pierwsze - jak już pisałem to też kwestia osobistych odczuć. A po drugie... chyba jednak mało słyszałeś - zapoznaj się z pierwszymi czerema płytkami (a zwłaszcza z "D" i "TLoDL") to wtedy pogadamy ;P .
dobra, ujme to inaczej. Przyznaje się, że nie słyszałem żadnej solówki na perce Higuchi, ale chyba nie chcesz mi wmówić, że to prezentuje na płytach jest lepsze technicznie od Hoglana, to samo odnośnie basisty.
MaFFej napisał(a):Cytat:co Ty pierdolisz? Temat był o najlepszą sekcję, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tą inną bajką.
Heh... to tak jakby kłucić sie czy heavy jest lepsze od deathu albo thrash od doom metalu. Proste. Wiadomo, że tu się inaczej gra i tutaj. Tu sekcja pracuje na troszkę innych zasadach i tutaj także. Trochę obiektywizmu.
ok, masz racje, ale z umiejętności prezentowanych na płytach Loudness wcale nie ma jakiejś fantastycznej sekcji.