06-28-2006, 12:31 PM
A swoją drogą, to mi kiedyś siostra zajebała kasetę Emperor - Anthems to the welkin at dusk, ahhh te starsze nadgorilwe siostry
, no ale zabranie tej kasetki nic nie pomogło...
Combat Rock to taka dość przebojowa płyta jest. 'Should I Stay or Should I go' to kawałek znany chyba kazdemu, 'Rock the Casbah" w zasadzie tez. Własciwie to płytą 'Combat Rock' Clash powróciło do swych korzeni, ale tak troche
.
a UK Subs i The Vibrators w lutym grali w Polsce, a konkretnie w Toruniu i Wrocławiu. W Toruniu razem z nimi grało KSU, ale ja taki true punkowy
olałem koncert, 'poszłem' popić sobie
. Ale słyszałem, ze bardzo fajnie UK Subs wypadło, ponoć Charlie Harper (?) jest nieśmiertelny, wiec go pewnie jeszcze w Polsce zobaczymy.

Combat Rock to taka dość przebojowa płyta jest. 'Should I Stay or Should I go' to kawałek znany chyba kazdemu, 'Rock the Casbah" w zasadzie tez. Własciwie to płytą 'Combat Rock' Clash powróciło do swych korzeni, ale tak troche

a UK Subs i The Vibrators w lutym grali w Polsce, a konkretnie w Toruniu i Wrocławiu. W Toruniu razem z nimi grało KSU, ale ja taki true punkowy

Acrid napisał(a):Skopali raczej Guns Of Brixtonno w sumie masz rację