06-17-2006, 02:53 PM
ReTuRn napisał(a):Cytat: Jakże niewiele różnicie się od waszych chyba wrogów lewaków, także i w formie dyskusji - jedyny słuszny poglad i basta. Tyle...
Typowe, naprawdę skrajnie typowe pieprzenie typa, któremu skończyły się argumenty, buubi, nie załamuj mnie
Heh nie rozumiesz chyba albo nie zdajesz sobie sprawy że jako z wyksztalcenia ekonomista a z upodobania hiatoryk mógłbym tu z wami trawić długie godziny/dni.tygodnie na bezsensowną dysputę. Ale po prostu szkoda mi czasu na to - miejcie swoje poglądy i bawcie się dobrze. Ja, jak już powiedziałem wcześniej po części je podzielam, lecz po części nie. I tak już niech pozostanie... A cała dyskusja jakbyś się wczytał parę stron wcześniej wyniknęła nie z mojej negacji tylko z całkiem innej sprawy mojej oceny kilku zbyt uogólniających frazesów. Tylko że wtedy niektórzy, tradycyjnie nastawieni do szukania forumowego oponenta zwietrzyli możliwość wylania swoich problemów i konfrontacji.
Znana jest lubość komunistów do znajdowania wszędzie agentów imperializmu. Znana też jest lubość faszystów (nie tylko jak np. w USA w czasach maccarthyzmu) do widzenia wszędzie komunistów. Jeśli wy dostrzegliście we mnie w czasie tej rozmowy kogoś o choćby w odrobinie lewackich poglądach to potwierdza powyższa teze i szczerze wam współczuję. Jeśli nie - to o co ta cala strata czasu ?