09-26-2004, 09:13 AM
zdenka88 napisał(a):qrwa, Metallica jeden z pierwszych zespołów Metalowych narzucają nowy w styl w histori muzyki a inni próbują iść w ślad za nimi, ponieważ im się udało jest to najlepszy zespoł na świecie, trzymają się na rynku ponad 20 lat, Metallica była jest i będzie, każda ich płyta była wspaniała, na prawie wszystkich płytach słyszymy wspaniałe solówki Kirka i Jamesa, qrwa nie znam zespołu który miałby tyle wspaniałych solówek w swojej karierze. Kirk jeden z najlepszych gitarzystów na świecie...Lars jeden z najlepszych perkusistów na świecie. Ludzie gdzie wy macie oczy, btw teksty piosenek też są wspaniałe...przykład Nothing Else Matters nie wiem kto nie lubi tego kawałka a poza tym One opowiadający o wojnie, mógłbym tak pisać i pisać ale nie wiedze w tym sensu bo i tak ludzie po nich jadą... Metallica Ownz all!!
musiałem zacytowac caly fragment, bo to jest zniewaga!! metallica sie wybila dzieki Mustainowi, ktory im stworzyl wielkie hity, metallica nie jest jedynym zespolem, ktory sie trzyma 20 lat na scenie, bo jest jeszcze Maiden, jest Judas Priest, jest Megadeth... nie słyszałes chyba czlowieku fajnych solowek... posłuchaj sobie solowek Friedmana (Megadeth

mozna powiedziec, ze ja tez pojechałem metallice...
i co z tego??
aha
w porownujac metallice i megadeth (tych porownan sie niestety nie uniknie z racji osoby Mustaine`a), to Megadeth wypracowalo styl... np. na Rust In Peace... na Coutdown...
i granie prostego trashu, jaki gra metallica, to bnie problem...
granie komerchy tez...
MEGADETH RULEZZZZZZ!