03-23-2006, 11:30 PM
Cytat:ja obiektywne argumenty za wyzszoscia Manowar nad niemiecką wiochą, czy za geniuszem plyty HAIL TO ENGLAND podalem.Podałeś subiektywne argumenty.
Cytat:Niestety, dyskusji na poziomie nie bylo, gdyz pederastwo zaczelo swoja odwieczna mantrę bez zadnej merytoryki.Jesteś zaślepionym debilem,to juz jest oczywiste.
Cytat:porażka? nie znamNie zauważyłem.Twoją jedyną "racją" są obelgi pod kierunkiem twoich adwersarzy.
Racja od początku jest po mojej stronie
Cytat:jakie to argumenty przeciw podałeś? że Accept zjada Manowar?No,nie tylko ACCEPT ,przejrzyj sobie caly temat.
Cytat:uzasadnisz to w koncu, opierajac sie na obiektywnych przeslankach w kontekscie historycznym, czy mam cie znowu wysmiac?Jakie kurwa historyczne przesłanki?Historyczne przesłanki sa takie ze w 1982 roku ACCEPT nagral taki kawałek jak "Fast As A Shark" ,który bez popity zjada manowara na sniadanie.W 1984 roku ACCEPT wydaje "Balls To The Wall",i tutaj cała płyta brzmi potęzniej niż jakiekolwiek dzieło przygłupów z samowara.Zamilcz wiec boś głupszy niz ci sie wydaje.
Cytat:to znajdz i nie pierdol. oczywiscie musza miec specjalnosc w estetyce, inaczej wonNo i jak skrytykują twój ulubiony zespoł,to co,też wyzwiesz od kurwiów i każesz spierdalać?naprawde ,przekroczyłeś juz próg żałosnosci uciekając się do takich chwytów.
Cytat:mozesz miec 40 lat sluchania metalu na karku, a i tak w swietle tego, co tu wypisujesz, pozostajesz głuchym i TĘPYM burakiemW świetle tego co ty wypisujesz oraz w swietle Twojej twórczośc w zespołach sorcerer oraz warraha(powinno chyba być "wieśniacha"} wynika jasno i niezbicie ześ tępy zjeb ,wiesniak i bezguscie,więc możesz wypierdalać stąd.
Cytat:no to teraz dopierdoliles i w zasadzie pusciles z torbami wszystkich, ktorzy sie tym naukowo zajmuja od lat...Czyli sluchanie muzyki ma podlegać naukowej ocenie?LOL,to niech rzeczywiscie idą z torbami....
Cytat:W 1984 roku HAIL TO ENGLAND masakrowalo brzmieniemW porównaniu z brzmieniem chociażby ACCEPT czy JUDAS PRIEST samowar brzmi dennie- i to jest obiektywny fakt.Wystarczy ot po prostu posłuchać.
Cytat:esli smiesz zaprzeczyc, najpierw uzasadnij (powolujac sie na kontekst), a potem przedstaw opinie laryngologa ze nie jestes gluchy.I tu się wjebałes na calego kretynku forumowy-calkiem niedawno przeszedlem badania okresowe i wg tychże badań zrobionych na specjalistycznym sprzęcie wyszlo jasno i niezbicie ze słuch mam BARDZO DOBRY.Możesz spierdalać w podskokoch,ale najpierw przepros PANA.Moze ci wybacze Twoją głupotę

Cytat:nie wiem gdzie byles przez te ostatnie 22 lata, ale w 1984 HAIL TO ENGLAND zmiazdzylo wszystkoW 1984 mialeś 5 lat więc zamilcz a nie pierdol bez sensu.
Cytat:Spytaj starszych kolegow, znajacych sie na metaluNikogo nie musze pytać,sam znam sie na metalu.To że Tobie starsi koledzy cisną kity,to Twoj problem.
Cytat:i nie sluchajacych namietnie niemieckiej wiochy (czytaj - o niezjebanym guscie). TyleBędę powtarzal do znudzenia-ta "niemiecka wiocha" miażdzy twoich barbarzyńców jednym ,malutkim riffem ,wiec zamilcz.
a teraz won!