03-23-2006, 10:51 AM
KelThuz napisał(a):jestem jednoosobową armią i nie potrzebuję posiłków
Fakty temu przeczą,wszak wpadłeś zrozpaczony i zapłakany na forum manowara i błagałes o posiłki.Gówniana więc ta twoja jednosobowa armia.
Cytat: natomiast bezstronny arbiter - magister filozofii ze specjalnością w estetyce, rozstrzygnąłby spór, rzecz jasna na korzyść Manowar.Gówno mnie obchodzi jakiś magister filozofii.W ogóle tego typu argumentacja świadczy o tym że brak Ci jakichkolwiek argumentów w dyskusji,bo kiedyś sam wspomniałes,że zadne autorytety cię nie interesują i sam sobie jesteś autorytetem w dziedzinie muzyki.Wbiłeś sobie sam gola.
Cytat:lol, ciekawe o ile dłużej?Taki Manowar np.słyszałem po raz pierwszy o wiele wcześniej niż ty.
Cytat: bo pierdolisz takie farmazony bez pokrycia w faktach, a do tego stawiasz wsiowy Accept nad MANOWARLOL,rzućmy okiem na image Manowara i okaże się ,kto tu prezentuje wiochę.Rzućmy uchem na riffy jednego i drugiego zespołu( a bylo juz o tym) i okazuje sie że Manowar przy ACCEPT brzmi jak pierdzenie komara w muszli klozetowej.A zapewniam Cię ,ze gdy widziałem ich kiedyś na żywo,to brzmieli jeszcze cięzej.
Cytat:nie wiem czy brać cię na poważnieTwoja opinia o mnie mi zwisa i powiewa.
Cytat:i traktować jak ścierwoj.w.
Cytat: czy po prostu jak internetowego błazna...rzekł osobnik,którego juz niemal wszyscy za(internetowego) błazna uważają
Cytat:ManowaR to elitarna muzyka nie dla idiotów,Patrząc na Ciebie mam co do tego wątpliwosci
Cytat:lol, Accept moze?
Nie tylko ACCEPT.
Cytat:jesli nie dostrzegasz MILOWEGO KROKU, jaki zrobił dla metalu album HAIL TO ENGLAND, to jesteś po prostu śmieszny/głupi/głuchy/skurwiały/spedalony i możesz wykurwiaćNie,po prostu ośmielam się miec SWOJE ZDANIE i nie mam zamiaru do jego obrony podpierać się opiniami jakichkolwiek magistrów,profesorów czy innych debili z tytułami naukowymi.
Cytat:i kazdy znający się na metalu przyzna rację moim argumentom, które wytoczyłem tu dużo wcześniejJak widac na przykładzie powyższego topicu NIE KAŻDY ci przyznaje rację.