03-20-2006, 03:04 PM
true fan napisał(a):Kell może trochę spuścisz z tonu co ?? :?
Ja rozumiem, że można kochać swoją ulubioną kapelę ale to co Ty wyprawiasz to chyba przegięcie.
nie, to wojna
Cytat:Po drugie: jak można mówić, że niemiecki heavy to szmira :?
bo to szmira, III liga. Fakt obiektywny.
Cytat: , ja choć lubię Manowar również słucham brytyjskiego czy niemieckiego heavy i on mi się również podoba.
a co mnie obchodzi ze tobie sie podoba bawarska muzyka ludowa z gitarami?
MANOWAR zabija kwintesencją Metalu i koniec kropka. Germańska wiocha to popłuczyny.
Cytat:Po trzecie: moim zdaniem HTE nie jest najlepszą płytą Manowar, ja wolę zdecydowanie KOM.
powtarzam - co mnie to kurwa obchodzi, ze sie akurat tobie podoba? Kim ty jestes? kolejnym chlopczykiem? Obiektywnie HAIL TO ENGLAND to kwintesencja Heavy Metalu, a Kings of Metal tylko kontynuacją i średnim rozwinięciem stylu. Dopiero na LTH wracają w starym stylu.
Cytat:Po czawarte: skoro inne bandy nie dorastają do pięt Manowar i nie należy ich słuchać
a kto niby zakazuje ich słuchać? pojebło ci?
Cytat:, to co powiesz o swojej grupie??? Moim zdaniem taki Miecz Wikinga zjada was na śniadanie(bez obrazy)
Miecz Wikinga gra pure heavy, my gramy coś innego. Nie wiem po co włączasz Sorcerer do dyskusji, nie zamierzam konkurować z Manowar bynajmniej. Chyba znowu coś ci jebło
Cytat:Po piąte: Kell Ty chyba niedługo narazisz się połowie Polski, na twoim miejscu po koncertach bym uważał
głupotę, debilizm i chłopczyzm należy niszczyć. True ludzie są po mojej stronie.
Cytat:Po szóste: czy Ty naprawdę sądzisz, że wszystkich którzy słuchają innej muzyki należy powybijać !!!!!????
no co za kretyn
Cytat:Sam mam paru kumpli słuchających Korna, którego nie cierpię, ale to nie powód aby się od nich odwracać, a co gorsza tłuc.
no Korn niszczy wiekszosc niemieckiego pitolenia bez dwoch zdan. Dobrze ze ciebie nie wybili
Cytat:Heh...
Od heavymetalowego Manowar o wiele lepszy jest bardziej heavymetalowy Judas Priest i jeszcze kilka innych bandów.
kompletnie mieszasz pojecia. Judas Priest miał swoje 5 minut w latach 70. W latach 80 miał je Manowar. Proste. To, że oba zabijają obecnie i tak wszystkie młode kapelki, to fakt niepodważalny, ale heavy zostało dawno zdefiniowane więc nic dziwnego.
Cytat:Ja osobiście do Manowar nic nie mam, ale każdy widzi, iż zespół upraszzca muzykę to maksimum, w swej "wyniosłości" jest kiczowaty (ale to sie może podobać) oraz od dawna pożera swój ogon.
no co za debil, przecież mówię, że ManowaR swoje 5 minut miał w latach 80, kiedy zdefiniował NOWĄ JAKOŚĆ W HEAVY METALU. Zarzut, że zespół upraszcza muzykę, wsadź se w swoją wydepilowaną dupę, gdyż nie tylko skomplikowanie muzyki świadczy o jej wartości czy impakcie.
Cytat:Natomiast Manołor nie dość że gra od lat to samo, to jeszcze robi to coraz gorzej, co przyznają nawet mniej ortodoksyjni fani(poza jednorazowym wyskokiem w postaci "Triumph of steel" każdy kolejny album jest słabszy)
chuja wiesz o ManowaR, zamknij się chłopczyku, bo mnie autentycznie wkurwiasz.
LTH to kwintesencja rockowego ascetyzmu w heavy metalu, i najlepsza produkcja metalowa w dziejach. Smiesz zaprzeczyc - udowodnij szczegolowo ze jest inaczej. Albo spierdalaj.
Cytat:Hehe... a Tomash jak zwykle subtelny Smile. No i oczywiście ma rację.
przeciez wy pojecia nie macie o muzyce, tkwicie w swoich ograniczonych gettach i sie madrzycie, ze "ten to upraszcza muzyke", i tym podobne bzdury homoseksualnej logiki
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)