03-19-2006, 09:27 PM
Cytat:mozesz mi najwyzej popiescic moszne jezykiem, barankuI niech ktos powie,ze fani samowara to nie geje....
Cytat:bo Accept to niemiecka wiocha. W ogole nie powinno sie uznawac niemieckiego heavy, chyba ze w kategoriach zartuMEGALOL
Ta "niemiecka wiocha" miażdży całą pierdoloną dyskografię manowar jednym jedynym riffem - tym który rozpoczyna album "Balls To The Wall".Podobnie niszczące są pierwsze riffy "Fast As A Shark"- w ich kontekscie cały menołor moze spierdalać w podskokach.
Cytat:nie, po prostu Motorhead jest poza wszelka kategoryzacja i wartosciowaniem
Chociaż raz się z Tobą zgodzę.Nie jesteś jeszcze całkiem stracony i nie masz calkiem zjebanych gustów
Cytat:Za to porownanie masz natomiast wpierdolNie wiem czy zdajesz sobie sprawę,ale takimi tekstami robisz z siebie idiotę

Cytat:Zamknij czochowa babo odbyt, nie rozumiesz na czym polega heavy metal, wypierdalaj.To wprawdzie nie do mnie,niemniej zastanawiające jest uzywanie przez Ciebie analno - genitalnych porownań ,co każe się serio zastanowić nad Twoją orientacją seksualną.
Cytat:Manowar zjada dziewice w trymiga, gdyz nagral NAJLEPSZY HEAVYMETALOWY ALBUM W DZIEJACH - HAIL TO ENGLAND.Choć sam wielkim fanem IM nie jestem,ale po stokroć wolę np."The Number Of The Beast" czy "Killers" od manowarowych wypierdów.
Cytat:Metalowa Husarya przyjedzie i przeora, wczesniej czy pozniej. Wiec uwazajcie i poki czas - zlozcie poklon przed Potęgą Mocy Splendoru Stali!Nie wiem czy zauwazyłes ze mamy XXI wiek i miecze juz jakiś czas temu odeszły do lamusa