02-08-2006, 07:00 PM
ZenithalMan napisał(a):Wybacz moja ignorancje, ale jakos nie dostrzegam wiekszego talentu w osobie Soldado i Mejia.
Ohoho! O Panie, to bardzo niedobrze. Szczegolnie jesli mowimy o Soldado.
Cytat:Co do Cassano, mysle, ze bardzo szybko sie go pozbedziecie...
Niesadze. Przyszedl Benito Floro i zmienila sie polityka transferowa klubu.
Cytat:A piszac o bardziej perspektywistycznej lawce rezerwowych, mialem na mysli takich kopaczy jak Messi, Iniesta, Motta.
1. Wiem, tych dziadkow z Waszej lawki wymienilem umyslnie. ;]
2. Messi'ego graczem rezerwowym bym raczej nie nazwal.

3. A z calym szacunkiem dla Iniesty, czy Motty [zreszta na tych 2 nazwiskach konczy sie lista mlodych graczy rezerwowych Barcy] do Cassano, czy Soldado brakuje im bardzo duzo.
Cytat:Dżemik napisał(a):No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila.Tylko w dwoch przegranych...
Nie-e. Chociazby z Bilbao, Saragossa, czy Espanyolem.
Cytat:Ha ha ha... chcesz powidziec, ze brak 3, a nawet 4 podstawowych zawodnikow, ktorzy maja przeogromny wplyw na postawe druzyny, to zadna wymowka?[/quotek]
Kto jest tym czwartym? Edmilson? lol: Skoro Real od poczatku sezonu raptem 2 razy mial do dyspozycji pelen sklad i nikt nie wykrecal sie za porazki kontuzjami/kartkami, to dlaczego tak ma byc w przypadku Barcy?
[quote]Real i bez tych problemow przegrywal, wiec nie dziw sie, ze nikt ich w ten sposob nie usprawiedliwial...
Patrz wyzej.
Cytat:Powinienes sie cieszyc, ze Barca odpadal z CdR, bo wtedy trafilibyscie na nas, a to skonczyc by sie moglo wasza kompromitacja
Ja osobiscie chialem trafic na Barce, podobnie zreszta jak wiekszosc ludzi z Realu. Biorac pod uwage forme obu druzyn w ostatnich spotkaniach wynik raczej zblizony bylby do tego z przedostatnich Gran Derby, a nie tych najnowszych.
Cytat:...bo nie wiem czy wiesz, ale w pierwszym meczu Barca wystapiła w zupełnie osłabionym składzie, nawet Valdesa nie było.
Umowmy sie. Brak Valdesa w skladzie to OGROMNE wzmocnienie Barcelony. ;p
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)