09-06-2004, 01:37 PM
Mnie wkurzył moment, w którym zabili wilka
. Nie chciało mi się dalej czytać, ale dobrnęłam do końca. A i jeszcze ta mała lalunia też
. A "przydługa" bo chodziło mi o niewygodę czytania takiej cegłówki
.
I jeszcze co do wątków, czasami mi się wydają jednak troszeńkę za bardzo pokomplikowane, no ale to moje zdanie
. Na pewno jest to bardzo dobra książka, ale na moim lokalnym ołtarzyku stoją inne 
No ale naprodukował się sporo muszę przyznać, chociaż nie wszystkie wątki uważam za ciekawe.
Na razie mam przeczytany tylko pierwszy tom, a następny dopiero trawię . Niestety nie posiadam własnej owej sagi, więc czekam na łaskę znajomych posiadaczy

I jeszcze co do wątków, czasami mi się wydają jednak troszeńkę za bardzo pokomplikowane, no ale to moje zdanie

No ale naprodukował się sporo muszę przyznać, chociaż nie wszystkie wątki uważam za ciekawe.
Na razie mam przeczytany tylko pierwszy tom, a następny dopiero trawię . Niestety nie posiadam własnej owej sagi, więc czekam na łaskę znajomych posiadaczy

Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
![[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]](http://winogrono.net/pliki/482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg)