06-12-2004, 08:40 PM
qlka napisał(a):Karinka wypłoszu zastanow sie nad tym co piszesz i do kogo.... twoj smiech jest tak samo pusty jak twoja cala osoba. A ty plastusiu nie mow mi ze slaba jest moja wiara bo CH*** o mnie wiesz........Po piewrwzsze to wypraszam sobie zeby kto kolwiek nazywał mnie wypłoszem. Posta to jesteś Ty i Twój łeb. Gówno mnie obchodzi Twoja zakichana wiara. Jak Ci sie coś nie podoba to nie wchodź na to forum i nie czytaj jaki mam podpis. A te Twoje nałogi to też very religijne. Kur... katoliczka od 7 boleści sie nznalazła. Nie masz do powiedzienia nic na temat to sie nie odzywaj :!: Nikt tu nie ma zamirau wyczytywac Twoich żałosnych wypocin na temat obrazy Twoich szanownych uczuć. A odemnie to sie odpierdol :!: Jeśli masz mi jeszcze cos do powiedznie to w profili(jakbyś prostaczko nie zauważyła) masz moje gg tak wieć jak coś Ci jeszcze nie pasuje to sie odezwij. No a teraz przepraszam admina za zaśmiecanie tematu. Mam andziej, ze tya szanowna idiotka sie do mnie odezwie na gg i ie będzie tu wypiwywac tych swoich głupości.
chrześcijaństwo jest złym nawykiem, jak obgryzanie paznokci
VADER RULEZ !
VADER RULEZ !