11-29-2005, 09:08 AM
Plyta roku:
-Depeche Mode-"Playing the Angel"
-Behind blue Eyes-"Behind blue Eyes"genialny debiut
-Lamat-"Master Control"
-Calm Hatchery-"Promo 2005"-plyta oficjalnie nie wydana a szkoda bo moim zdaniem to najlepszy material death 2005 z podlasia
Debiut roku:
-Behind blue Eyes
Piosenka roku:
-Depeche Mode-"Precious" bywalo ze sluchalem jej pare razy pod rzad
Niespodzianka roku:
-po raz kolejny Behind blue Eyes oraz przyjazd Vadera razem z Rotting Christ i Anorexia Nervosa do Bialegostoku(poczatkowo koncertu mialo nie byc), swietny koncert
Rozczarowanie roku:
-Morbid Angel zamiast nowego albumu wydaje lipny The best Of- Ignominous, Vader tez wypluwa kolejny MCD "The art of War", ja chce pelna plyte!
-brak nowej plyty Deicide(bede wlascicwie jeszcze grac ?)
Twoje odkrycie roku:
-Behind blue Eyes, poza tym sporo rzeczy z lat 90-ych & 80-ych ktorych wczesniej nie slyszalem/nie pamietalem
Festiwal/Koncert/Wydarzenie roku:
Zdecydowanie najlepsze koncerty w tym roku u mnie w Bialymstoku:
-koncert Behemoth i Hermh-najlepsza impreza roku
-Blitzkrieg III-Vader, Crionics, Anorexia Nervosa i Rotting Christ
-Depeche Mode-"Playing the Angel"
-Behind blue Eyes-"Behind blue Eyes"genialny debiut
-Lamat-"Master Control"
-Calm Hatchery-"Promo 2005"-plyta oficjalnie nie wydana a szkoda bo moim zdaniem to najlepszy material death 2005 z podlasia
Debiut roku:
-Behind blue Eyes
Piosenka roku:
-Depeche Mode-"Precious" bywalo ze sluchalem jej pare razy pod rzad
Niespodzianka roku:
-po raz kolejny Behind blue Eyes oraz przyjazd Vadera razem z Rotting Christ i Anorexia Nervosa do Bialegostoku(poczatkowo koncertu mialo nie byc), swietny koncert
Rozczarowanie roku:
-Morbid Angel zamiast nowego albumu wydaje lipny The best Of- Ignominous, Vader tez wypluwa kolejny MCD "The art of War", ja chce pelna plyte!
-brak nowej plyty Deicide(bede wlascicwie jeszcze grac ?)
Twoje odkrycie roku:
-Behind blue Eyes, poza tym sporo rzeczy z lat 90-ych & 80-ych ktorych wczesniej nie slyszalem/nie pamietalem
Festiwal/Koncert/Wydarzenie roku:
Zdecydowanie najlepsze koncerty w tym roku u mnie w Bialymstoku:
-koncert Behemoth i Hermh-najlepsza impreza roku
-Blitzkrieg III-Vader, Crionics, Anorexia Nervosa i Rotting Christ
![[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]](http://burzum.org/img/covers/small/official/1996_filosofem.jpg)