08-29-2004, 11:33 AM
Cytat:Nie słucham wogóle. Rozwalają mnie te głównie teksty. Chociaż riff z Smells Like Teen Spirit jest niezły, ale i tak wolę ten Master Of Puppets.I dla jednego riffu czy kilku utwrów ma się słuchać danego zespołu ... to tak jak przeczytać książke na podstawie kilku ciekawych stron ... jak dlamnie głupota ... a Metallica w portki sika =]
Cytat:andzia... grunge juz dawno umarl....I całe szczęście ... zawsze miałem problemy z klasyfikacją ... ale czy nie może to być poprostu Rock a nie jakieś Grunge sobie wymyślają ludzi ... z tego co się orientuje to to był ruch w stanach i tam była jakaś konkretna grupka ludzi słuchających swojej muzy ubierających się po swojemu i co ważne już dawno to wygineło i po co to wskrzeszać ?! ... nie wystarczy "Wam" tylu Metali tudzież Kinder Metali na ulicach że jeszcze Grungu się czepiacie ... =]
Ja Narvaną słuchałem ... ale nie lubiałem i nie będe lubiał ... czemu mam lubić zespół który propaguje narkomanie i samobujstwo (choć to ostatnie nie jest takie złe na jakie się wydaje) ... a poza tym za bardzo komercją jak dlamnie wiejej ... wiem że się nieznam i czekam na styranie albo choć uargumentowaną wymiane poglądów ... =]
"... Pustka w sercu,
aż brak mi słów !!! "
aż brak mi słów !!! "