06-12-2004, 09:59 AM
Metallica była jednym z pierwszych zespołów od których zacząłem słuchać metalu. Ich pierwszych płyt nie da się klasyfikować i porównywać są po prostu GENIALNE! Fakt, po czarnym albumie następuje diametralna zmiana stylu gry
Ale tak naprawdę to Load'a & ReLoad'a da się posłuchać, nie jest to taka totalna kaszana(w porównaniu do innych kapel).
St. Anger.....hmmm...gdy pierwszy raz ją przesłuchałem powiedziałem: "O kur**, o jeb***'"
W tym albumie najbardziej mnie wkurza brak solówek, teksty piosenek (w każdej zwrotce śpiewa to samo praktycznie) no i perka. Jednym słowem uznałem to za syf. Ale po przesłuchaniu jej 5-7 razy po prostu ją poczułem, już nawet przyzwyczaiłem się do perki
(ale inne rzeczy nadal mnie wkurzają)
Jak dla mnie to St. Anger jest dobrym albumem, ale nie na tyle żeby konkurować z pierwszymi pięcioma. Lubię go sobie zapuścić

St. Anger.....hmmm...gdy pierwszy raz ją przesłuchałem powiedziałem: "O kur**, o jeb***'"

Jak dla mnie to St. Anger jest dobrym albumem, ale nie na tyle żeby konkurować z pierwszymi pięcioma. Lubię go sobie zapuścić