08-27-2004, 09:12 PM
Ja słucham takich zespołów ja Manowar, Rhapsody, Hammerfall, Helloween, Nightwish, Within Temptation, Evanescense, Blind Guardian i ciągle szukam nowych, ciekawych grup. W muzycę luię tematykę najlepiej bitewnę jaką ma np. Manowar oraz wspaniałą melodię np. Hammerfalla. Ogólnie uważam metal za najlepszy rodzaj muzyki, np. w takim popie wokalistki pokazują swoje wdzięki odciągając od muzyki (britney spaers i inne lafiryndy), poza tym zwróćcie uwagę, że wszystkie ich piosenki są o tym samym, no bo o czym mogą śpiewać... Dlatego uważam, że metal jest najlepszy, wokaliści są normalni, muzyka jest super, nie nudzi się w ogóle (manowaru słucham już rok i dalej mi się podoba). Tak samo metale to super ludzie, (chyba, że jacyś sataniści, których należy tępić) a sk8ci słuchający tego żałosnego noedisco polo o nazwie HIP HOP albo techno to mendy największe pod słońcem i też nie żałowałbym gdyby niespodziewanie chłopaków zabrakło na tym świecie. Dobra, ale się nagadałem...hehe, może zrzędzę ale napewno ktoś się ze mną zgodzi. Pozdrawiam 8) [/u][/i]